Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за следващата 2023-та година?Баба

...
Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за следващата 2023-та година?Баба
Коментари Харесай

Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за следващата 2023-та година

Какво гласят страховитите предсказания на Ванга за идната 2023-та година?

Баба Ванга е родена през 1911 година, а същинското ѝ име е Вангелия Пандева Гущерова. На 12-годишна възраст тя губи зрението си след странна, неочаквана стихия, при която е сграбчена от мощния вятър. Откриват я, затрупана с камъни и пръст в една равнища. Отива си от този свят през 1996 година на 85-годишна възраст, само че нейните предсказания не престават да живеят и да бъдат разказвани и припомняни.

Казват, че Ванга оставя няколко в действителност притеснителни предсказания за идната 2023-та година, написа yearly-horoscope.org. Предвид всичко случило се и протичащо се обаче, може би е време да се замислим…
Голяма страна ще организира проби с биологични оръжия върху хора
Твърди се, че Ванга е предрекла, че през 2023 лекарите ще проведат опити с хора, които ще доведат до гибелта на стотици, даже хиляди. Хората ще бъдат инжектирани с вируси, които ще причинят разнообразни заболявания.
Слънчево цунами ще удари Земята
То ще засегне съществено магнитното поле на планетата, ще унищожи информационните спътници и ще има в действителност ужасни последици и резултати върху хората. Слънчевите стихии се появяват, когато сила се освободи от слънцето, изпращайки електрически заряди, магнитни полета и радиация, ориентирани към Земята. Някои обособени предизвестия от футуролози разказват сходни събития като момента, в който ще бъдем хвърлени назад в „ тъмните епохи “.
Земята минава в петото измерение, извънземни ни нападат
По време на извънземната инвазия, Земята ще остане без електричество за три дни и три нощи, ще настъпи цялостен мрак, нито Луната, нито звездите ще огряват небето. А по-късно ще преминем в петото измерение…
Ядрена детонация над Азия
Неочаквана повреда в електроцентрала ще докара до солидна детонация. Токсичните облаци ще се разпрострат над елементи от Азия и най-много над Китай, предизвиквайки гибел и здравословни проблеми в целия свят.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР