Какво е това Асцендент? Това е знакът на , който

...
Какво е това Асцендент? Това е знакът на , който
Коментари Харесай

Възходящ знак или Асцендент. Какъв е вашият жизнен урок според звездите – I?

 scale_1200 Какво е това Асцендент?

Това е знакът на, който заема небосвода в  източния небосвод по времето на раждането на индивида. Смята се, че възходящият знак съставлява средата и изискванията, които могат да въздействат на  личността по време на детството й. Асцендентът приказва за маската, която носим обществено, това е първото усещане, което вършим, когато се запознаваме  с хората. Смята се, че асцендентът участва във външния образ и характерност на индивида, той може да бъде мощно изразен в облика, в стила на индивида.

Например, човек с асцендент в знака на Лъв е доста разговорлив и деятелен.

Нека да проучваме характерностите на другите асценденти:

   ас

Разберете, че материалните полезности не са най-важното в живота, научете се да цените освен материалните неща. Също по този начин, пробвайте се да контролирате ревността си, тъй като хората, които обичате, страдат от ревността ви.

Близнаци – този знак е доста преносим, отзивчив и разговорлив. Въпреки това, при мощното проявяване на този знак човек може да бъде ученолюбив, само че знанията му да са  повърхностни. Хората с Асцендент в Близнаци постоянно са отворени за нещо ново, обичат да пътуват, да четат, и  като цяло, да научават нови неща. По същия метод Близнаците, заради тяхната обич към разнообразието, могат да захвърлят делата си на половина свършени.

Какъв е вашият витален урок, в случай че Асцендентът ви  е в знака на Близнаци?

Научете се да приоритизирате, не се захващайте с  всичко едновременно, контролирайте силата си.

Следва.

По тематиката:

Хороскоп на Съдбата: Кармичният път, начертан от звездите за знаците на зодиака

 

Какъв е смисълът на битието? Всички го разбираме по друг метод и го намираме в безусловно разнообразни неща. Всеки знак на зодиака сплотява общи стремежи и желания. Защото по този начин ни…

Цялата публикация

6-те най-импулсивни знаци на зодиака, които първо работят, а след това мислят!

 

1. Овен Ще намерите ли някой по-небрежен от Овена? Определено не! Овенът е същински изследовател на мощни чувства. Те могат да опасяват да мислят за нещата прекомерно внимателно, така като…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР