Какво е Коледа без красивата елха, мигащите светлини, гирляндите, празничната

...
Какво е Коледа без красивата елха, мигащите светлини, гирляндите, празничната
Коментари Харесай

10 тайни за комедията „Сам вкъщи“

Какво е Коледа без красивата елха, мигащите светлини, гирляндите, празничната софра и… „ Сам у дома “, комедия, която няма потребност от показване. Никой от нас не може да си показа Коледа без историята на Кевин – едно извънредно остроумно момче, което поставя в дребния си джоб двама не изключително умни нарушители, написа BrightSide.

Със сигурност, в случай че най-малко една от всички елементи на кино лентата не участва в програмата на някой от родните телевизионни канали, съществено бихме се тормозили, че… очевидно Коледа е анулирана. Е, към този момент сходна заплаха няма, по тази причина през днешния ден ви предлагаме 10 секрети за комедията „ Сам у дома “.

1. Приятелката на Бъз (братът на Кевин) в действителност не е момиче . Това е синът на креативния шеф на кино лентата, който е изработен по този начин, че да наподобява на момиче. Причината? Режисьорът не е желал да засегне някоя тийнейджърка, като употребява нейна фотография.

 10 секрети за комедията

2. За да създадат кино лентата по-реалистичен, Джо Пеши е желал Маколи Кълкин (Кевин) да бъде в действителност изплашен от него. Затова двамата са контактували колкото се може по-малко на снимачната площадка. Веднъж даже Джо е ранил детето без да желае. Това се случва в сцената, в която двамата нарушители увисват Кевин на кука, а героят на Пеши споделя „ Ще отхапя всички тези дребни пръстчета едно по едно “. Актьорът фактически ухапва пръстчетата на Маколи и му пуска малко кръв .

 10 секрети за комедията

3. Филмът, който Кълкин гледа в хотела във втората част – „ Angels With Filthy Souls “, не е същински филм . Кратката сцена от гангстерската продукция е снимана особено за „ Сам у дома “.

 10 секрети за комедията

4. Тарантулата , която полази лицето на Марв в първата част, обаче е напълно същинска . За да не уплаши животното, артистът Даниел Стърн единствено е имитирал физиономията на човек, фрапантен от смут. Звукът е прибавен след това.

 10 секрети за комедията

5. Филмът е сниман съвсем напълно в Чикаго. Сцената с летището в Париж в действителност е от интернационалното летище „ О’Хеър “ в Чикаго. Местата с първокласната бизнес класа пък са били ситуирани на баскетболно игрище в локално учебно заведение. Тамошният басейн пък е употребен за сцената, в която Кевин тича през наводненото мазе в дома си.

 10 секрети за комедията

6. Що се отнася до къщата, в която фамилията на Кевин живее, това е автентичен адрес на 671 Lincoln Avenue в богаташкия град Винетка, Илинойс . Триетажното имение, издигнато, с цел да приюти едно семейство, е оповестено за обмен през 2011 година за 2,4 млн. $. Продадено е на идната година за 1,585 млн. Днес домът е туристическа атракция.

 10 секрети за комедията

7. Кийран – един от братята на Маколи, също взе участие във кино лентата . Той играе ролята на Фулър – по-малкият братовчед на Кевин, който подмокря леглото си.

 10 секрети за комедията

8. Рекордерът Talkboy, който Кевин употребява, в действителност е несъществуваща джаджа – тя е основана особено за кино лентата. Много от почитателите на „ Сам у дома “ обаче желали също да се снабдят с този самобитен диктофон и няколко години по-късно Talkboy се появява в комерсиалната мрежа.

 10 секрети за комедията

9. Някои хора са уверени, че можете да видите Елвис Пресли във кино лентата . Това е индивидът с гъста брада, който стои зад майката на Кевин, до момента в който тя крещи на летището.

 10 секрети за комедията

10. Самият Маколи Кълкин е нарисувал картата , която демонстрира месторазположението на всички клопки, които Кевин залага в дома.

 10 секрети за комедията
Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР