Какво е истинската любов? За всеки тя има различно определение.

...
Какво е истинската любов? За всеки тя има различно определение.
Коментари Харесай

Как се усеща истинската любов?

Какво е същинската обич? За всеки тя има друго определение. Едно е несъмнено – кара ни да се усещаме друго и неповторимо. Има разлика сред похотта, привличането и привързаността. Според някои западни експерти по връзките, една двойка би трябвало да премине през дълбока междуличностна връзка и освен, преди да изпита същинска откровена обич. И въпреки всичко, по какъв начин да я усетите?

1. Тя е повече от сласт. Има разлика сред физическото привличане, което нормално е кратковременно и чувството, че ни се случва същинска обич. Важно е да разпознаете разликата сред тях.

2. Готови сте на риск. Въпреки че сърцето ви може да бъде разрушено, чувствата ви за тези взаимоотношения ви карат да се изправите против страховете и рисковете и да се отворите изцяло към индивида, който е развълнувал душата ви.

3. Чувствате се спокойни към този сътрудник. Когато еуфорията от влюбването стартира да уляга, тогава започваме да виждаме повече за личността на другия. Започва етапа на свързване и тогава можем да усетим същинската обич, в случай че я има.

4. Имате чувството, че сте на прав път. Когато срещнем онази, другата обич, ние усещаме мощ в себе си, нещо, което ни подсказва, че сме в вярната посока.

5. Приемате мощните и слабите страни. Още един знак, че в живота ви се е появила същинска обич е прекосяването през разочарованията. Те няма по какъв начин да бъдат избегнати, а и не би трябвало. Усещането за същинската обич ни кара да осъзнаем всички свои дефекти, да се приемем с тях, само че и да продължим да влагаме във връзката.

6. Вярвате, че любовта ви ще продължи. Още един метод да разпознаем същинската обич е това, че желаеме този човек в живота си, че за нас е значимо да изградим доверие между тях.

7. Преодолели сте трудности и провокации. Колкото повече двама души минават през сложни моменти, тествания, толкоз по-силни стават като двойка или пък се разделят. Разбира се и от двете страни е належащо да има старания, с цел да стигнем до извода, че имаме същинска обич в живота си.

8. Бихте могли да живеете без този сътрудник, само че не желаете. Въпреки че сте обособен субект, можете да се справяте сами в живота си, въпреки всичко има част от вас, която знае, че просто фактически желаете да имате този човек в живота си. Това е още един метод, по който усещате същинската обич.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР