Какво е една съблазнителна визия без подходящата прическа? Няколко са задължителните

...
Какво е една съблазнителна визия без подходящата прическа?
Няколко са задължителните
Коментари Харесай

3 романтични прически, които можем да постигнем у дома

Какво е една съблазнителна визия без подобаващата прическа?

Няколко са наложителните детайли на сантименталната и секси визия – добре селекциониран тоалет, изкушаващ, само че лек грим, допълнен от гальовен маникюр и основният фактор – сантименталната прическа.

Събрахме няколко хрумвания за последната част от всеки секси тоалета с ентусиазъм от най-хубавите оферти в Instagram.

Небрежни и секси къдрици

Тази прическа се реализира с минимални старания – единствено накъдрете косата с маша или преса, а по-късно напръскайте активиращ спрей за къдрици и намачкайте леко.

Елегантен невисок кок

За тази прическа е най-добре да започнете с леки талази в косата, които ще придадат повече размер. Така и можете да отделите два едри кичура коса от бретона, които да придадат рамка на визията и спомагателен сантиментален подробност. Останалата коса хванете на ниска опашка, като най-вече време би трябвало да отделите на оформянето на косата, тъй че да е равна и загладена – това трансформира небрежния кок в грациозен и изтънчен. След това единствено увийте плитката в основата й и закрепете.

Ретро талази в косата

Нежните талази ще реализираме, като накъдрим косата с преса, както е указано във видеото, само че най-важното за тази прическа е в действителност по какъв начин ще използваме щъркелите и шноли за коса, с цел да оформим къдриците по-добре. С този остарял трик, който комбинира резултата на навиването с преса и с шноли, реализираме по-обемна и структурирана прическа. Накрая не би трябвало да забравим и да срешим косата и да фиксираме добре с лак за коса.

Две лесни прически обичани на французойките

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР