Какво е да се снима любовта? Лесно ли е, трудно

...
Какво е да се снима любовта? Лесно ли е, трудно
Коментари Харесай

Сватбата - работното място на Любомир Жипонов



Какво е да се снима любовта? Лесно ли е, мъчно ли е, занимателно ли е?

Това може сигурно да каже сватбеният фотограф , който в портфолиото си с изключение на лист и образци с булки и церемониални или сантиментални моменти има и доста награди.

Както всяка друга фотография и при сватбата всеки момент е несравним. Но майсторството е да уловиш и отразиш магията на любовта – в взор, усмивка, обстановка, контекст…

По сватбената снимка Любомир Жипонов се запалил през 2015-а, от неговата персонална женитба, по-късно чел от доста източници, изкарал и специфичен курс и решил с това да се занимава до края на живота си .

Така към този момент години наред той увековечава за фамилии и наследници съкровените моменти в едно от най-важните и приятни тържества.

 Селфи с водещата Гергана Пейкова Той изясни, че постоянно спецификите на церемониите и ексцентричните хрумвания на младоженците слагат на тествания професионалните умения и реакции. Но до момента сносно се оправя, щом са му споделили, че не снима, а твори.

Казва, че нерядко му се постанова да влиза в ролята на психолог , да окаже морална поддръжка в миг на размисъл или тъжно въодушевление.

Най-много му харесват фотосите в църквите – поради атмосферата, ситуацията, духовниците и участниците в ритуала.

Наградените фотоси до този миг са повече от 20.

Колкото до – най-скъпа му е тази от 2018 година – за сватбена публицистика.

Чуйте диалога на Гергана Пейкова с Любомир Жипонов.

По-долу вижте и част от наградените фотографии на създателя.

--> Споделете Галерия
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР