Каквито и грижи да полагаме за състоянието на кожата си,

...
Каквито и грижи да полагаме за състоянието на кожата си,
Коментари Харесай

Ето какво всъщност означават бръчките за здравето

Каквито и грижи да поставяме за положението на кожата си, с напредването на възрастта е неизбежно да се скрием от бръчките и да създадем по този начин, че да нямаме нито една гънка. Оказва се обаче, че с изключение на симптом на преклонна възраст, бръчките могат да издадат още доста неща, които са свързани със здравословното ни положение. Също по този начин, има огромно значение, по кое време са се появили бръчките. Все отново, не е обикновено да се получават в прекомерно ранна възраст и ние би трябвало да им обърнем внимание.

Бръчките по челото са симптом за меланхолия. Хоризонтално разположените бръчки по цялата широчина на челото значат, че прекомерно доста напрягаме мозъка си и мислим непрекъснато. Те приказват за това, че непрекъснато размишляваме над всичко, което се случва към нас и то по относително изчерпателен метод, което ни натоварва душевен.

Бръчките в горната част на носа се свързват с паметта. Който има такива бръчки в тази зона, се допуска, че работата му е обвързвана напълно с умствено натоварване. Този вид хора постоянно се оплакват от мигренозна болежка.

Бръчките на бузите имат директна връзка с кръвоносните съдове. Бузите са относително чувствителни и по тях можем да разберем положението на кръвоносните съдове. Диагоналните бръчки по бузите издават проблеми, свързани с високо кръвно налягане. Ако пък се появяват съпровидни бръчки на скулите, верятно е да има сериозен проблем с краката. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР