Какви са скритите послания на очите, които издават евентуални заболявания. Доктор

...
Какви са скритите послания на очите, които издават евентуални заболявания.
Доктор
Коментари Харесай

Рентгенолог обясни какви болести ви грозят в зависимост от цвета на очите

Какви са скритите послания на очите, които издават възможни болести.
Доктор Люк Оукдън-Рейнер, рентгенолог, който има доста проучвания върху заболяванията и цветовете на очите споделя:
Болести на синеоките хора: Тъй като се подчиняват на детайла вода страдат от заболявания свързани със системи и органи влияещи се най‐вече от течностите в тялото. Бъбреците са първият орган, който дава отговор за освобождението на водата и солта от организма. Ако те нефункционират добре, заради доминиращ боязън, присъщ за хората със сини очи, се отсрочва влага в белите дробове. Органът, който първи реагира е белият дроб, а по-късно са бъбреците. В по късен стадий от живота им страда лимфната система, отоци.

Поради неприятното систематизиране на течностите дробовете могат да пресъхнат и да се появят алергии, астма, кашлици. Конституцията на тези хора е свръхчувствителна към всичко и склонни към хипер интензивност водеща до безсилие. Емоционално неустойчиви бързо трансформират настроенията си и елементарно пострадва и душeвността им. Синият цвят предизвестява, че могат да бъдат доста нежни, само че и страхливи. Сексуалността дефинира самочувствието им, оповестява „ Трафик нюз “.
Болести на хората с кафяви очи: Като цяло хората с кафяви очи имат мощен чревен тракт и устойчива физическа сила, само че заради проявяване на огромна алчност, както в психическо, по този начин и в материално отношение, те го повреждат и претрупват. Най‐често заболяванията им са свързани с преяждане, отравяне или увреждане активността на сърцето и кръвно налягане. Поради неблагоразумен метод на живот и преяждане, като умират от инфаркти и инсулти.

Лесно се пристрастяват към алкохол, към който изпитват вкус, тъй като подкрепя претрупания им метаболизъм. Поради способността да натрупат яд попадат в произшествия застрашаващи живота им. Обикновено не доживяват дълбока напреднала възраст, в случай че не трансформират отношението си към рационалния метод на живот.
Болестите на зеленооките хора: Основната мощ на техния организъм се крепи на черен дроб, жлъчка и далак. Със силата и слабостта на тези органи са свързани и заболяванията им. Ако възприятието им за добрина изчезне се появява цироза, корав далак, ставни заболявания, и заболявания свързани с лимфата и циркулацията на течностите в тялото. Характерът на тези хора изисква да имат идеали за това, когато липсват такива изпадат в дискомфорт и се поддават на маниакални положения.Способни са да претърпяват дълбоки разочарования.

Наташа Херц, лекар по медицина, клиничен представител на Американската академия по офталмология, написа за това какво разкриват очите ви за вашето здраве: Кафявият до черен ирис е благосъстоятелност на човек с гъста кръв, обременена с доста злъчни екскременти, поради което тя се движи постепенно и мъчно се охлажда. Тази характерност я дефинира, като гореща. В резултат на горещината хората с тази кръв са елементарно възбудими и по‐лесно изпадат в яд и гняв. Единственото средство, което ги успокоява е студ и мраз. Това са хората които имат огромна потребност от разтривки и разтоварващи диети. Обикновено добре си похапват и се пристрастяват към алкохол, което още повече сгъстява кръвта им. Добре ги пречистват ограничавания рацион, включващ плодове и зеленчуци, като заобикалят алкохола. Охлаждащите билки ги лекуват. Да се хранят в първокласна конюнктура.

Зелените и пъстрите очи са израз на съществуването на вятър и суша. Като цяло се водят разбъркан вид и при тях поддържането на хормоналния баланс е най‐трудно. Имат мощно реактивна нервна система и импулсите им са неконтролируеми. Заради несъразмерния електричен заряд на невро‐трансмитерите се получава бързо изпарение на течностите, а от това и изсушаването на тялото. Нарушения воден баланс нарушава всички процеси в тялото, поради което те страдат от най‐тежките болести. Много постоянно би трябвало да се пречистват, да употребяват задоволително количество течности, да се лекуват с успокоителни билки и релаксиращи лечения. За тях са изключително подобаващи закаляващи процедури.
Какво споделя медицината за цвета на очите?

Според античната медицина цветът на ириса се дефинира от качеството на кръвта.
Синият и сивият ирис имат кръв свободна от етер и водород, само че за това пък е богата на азот. Определя се, като водна и рядка. На цвят кръвта е с ярко алена и по‐трудно се съсирва. Тя елементарно и бързо се процежда през кръвоносните съдове, поради което бързо реагира на всевъзможни външни фактори. При нея по‐силно изразена студената сила, поради способността й бързо да се охлажда. Едно от доказателствата за ролята на качеството на кръвта върху цвета на очите е, че бебетата се раждат със сини очи, които се трансформират във времето съгласно генетиката им.

Хората със сини очи са със студени крака и страдат от остатъкът на мраз в тялото. Тяхната натура е свръхчувствителна и би трябвало постоянно да се преценяват със средата, в която се намират, само че най‐много страдат от прочувствената си характерност. Лекуват се с затоплящи лечения и топла храна – най‐вече топло течна. Това е единствения вид, който не се лекува с билки, а с позитивни страсти.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР