Какви са очакванията за съставяне на кабинет с мандата на

...
Какви са очакванията за съставяне на кабинет с мандата на
Коментари Харесай

Политолози: Шансът за кабинет е в трети мандат на Стефан Янев

Какви са упованията за сформиране на кабинет с мандата на ГЕРБ, разясниха политолози. Социологът Димитър Ганев уточни пред бТВ, че в случай че има шансове, те са в трети мандат , който ще бъде връчен през първата половина на януари. За да има той реализация обаче, би трябвало радикална смяна в политическата обстановка. Сега никой не е подготвен за коалиция в какъвто и да е формат. Вероятно ще би трябвало да се мине през още един цикъл - локални избори, счита той. За него " рецесията още няма решение ".
 Явор Божанков: Политическите субекти се държат като че ли съставляват целия народ
Явор Божанков: Политическите субекти се държат като че ли съставляват целия народ

С измененията в Изборния кодекс внасяме още по-голямо съмнение в обществото

Доц. Мария Пиргова посочи, че страната се жертва поради партийни ползи. Тя също вижда късмет в третия мандат, в случай че " се промени настроението на партиите ".  И доцент Пиргова смята, че политическите сили стартират да се борят за локалните избори. " Старата политическа система изяжда страната " - сподели Пиргова за ръководството на служебния кабинет. Всичко живо в страната краде поради липса на прокуратура, е безапелационна тя.
 Борисов няма да се меси в проектокабинета на Габровски, той е последният късмет
Борисов няма да се меси в проектокабинета на Габровски, той е последният късмет

Според водача на ГЕРБ толкоз добре работещ парламент в България не е имало

" Премиер Стефан Янев " - за политолога това е опцията за събиране на партиите и съставяне на експертно държавно управление.

Доц. Петър Чолаков от Института по социология и философия на Българска академия на науките разяснява, че предоставяне на трети мандат на " Български напредък " би било атакувано поради близостта на  Стефан Янев с президента Румен Радев. По думите му държавният глава ще играе обичайно и ще връчи третия мандат на Българска социалистическа партия. Той счита, че се върви към нови избори.
 Очакване за кабинет в Народното събрание Обновена
Очакване за кабинет в Народното събрание

Стефан Янев, въпреки да не му е детска фантазия, е подготвен на диалог да бъде премиер
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР