Силен гръм разбуди тази сутрин жителите на няколко квартала в

...
Силен гръм разбуди тази сутрин жителите на няколко квартала в
Коментари Харесай

Голям пожар стресна русенци

Силен гръм разбуди тази заран жителите на няколко квартала в Русе. Рано сутринта е избухнал голям пожар в региона зад боулинга край Хлебозавода. Там се намират търговски площи и хранилища.

Пламнал е склад на огромна територия, който съгласно хора от прилежащи обекти е на " Приста комерс ", оповестява Rusemedia.

На място бяха изпратени седем екипа на пожарната, като се притекоха и огнеборци в отмора, с цел да видят дали могат да оказват помощ. Вода за шланговете бе взета от хидранта до " Билла " на ул. " Тулча ", а пожарникарите демонстрираха светкавични реакции.

По време на гасителните действия елементи от покрива, който е изцяло изгорен, се срутиха на няколко пъти, само че за благополучие нямаше потърпевши.

Причините за пожара занапред ще се обясняват.

" Директорът на Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Русе Светослав Войчев ме осведоми, че пожарът, който избухна до някогашния хлебозавод и Млечна кухня, е локализиран.

Той е обхванал 12 дка терен, в склада е имало суровина за произвеждане на пелети.

" Екипите на пожарната са работили бързо за справяне с огъня. Близката постройка е невредима ", написа във Facebook кметът на Русе Пенчо Милков.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР