Какви са най-наболелите проблеми на българина според джендър-демократите, инсталирани във

...
Какви са най-наболелите проблеми на българина според джендър-демократите, инсталирани във
Коментари Харесай

Александър Урумов: Единственият проблем за джендър-демократите от “Дай, България”, инсталирани от кръга Капитал, е спецпрокуратурата. Твърденията им за мафията са за Оскар”

Какви са най-наболелите проблеми на българина съгласно джендър-демократите, конфигурирани във властта със великодушната финансова поддръжка на кръга “Капитал” - по какъв начин мислите? Полуделите цени на ток, газ, парно? Не. Двуцифрената инфлация и внезапното обедняване? Не. Масовите банкрути в оранжерийното произвеждане? Не. Обидно високите за плодородна България цени на зеленчуците? Не, несъмнено. Растящото възмущение вследствие на всичко това? Не, никога. Единственият наложителен проблем за джендър-демократите от “Дай, България” е премахването на спецпрокуратурата. Това декларира журналистът и някогашен пиар на военното министерство Александър Урумов, разяснявайки бруталната офанзива на новата власт против спецпрокуратурата и спецсъда. Съшитите с бели конци " доводи " на Харвардите и техния наставник Румен Радев, разкриват надалеч не " честни " и " доброжелателни " планове.
свързани новини137482на 26.01.2022
Ето какво отбелязва още Александър Урумов на страницата си във Facebook:

Ето: “Управляващата коалиция работи интензивно по закриването на спецпрокуратурата и спецсъдилищата с вяра това да се случи в околните седмици”. Ама това беднотия, това банкрути - то не е значимо в този момент. И знаете ли с какви претекстове желаят закриването й? “Слаби резултати в битката с проведената престъпност”. Честно, това са написали.

Такова нещо до момента никой не беше виждал: Мафията, конфигурирана във властта с крадени пари на преследвани от правораздаването олигарси да желае закриване на прокуратура поради “слаби резултати” против престъпността?:)

Мафията да желае закриване на прокуратура заради слаби резултати в битката с мафията - ето това към този момент е номинация за “Оскар”.

Чак толкоз надарени сценаристи-мафиоти светът до момента не беше виждал:)

свързани новини56140на 10.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР