Какви промени носи със себе си представителят на огнената зодия? Представителитена

...
Какви промени носи със себе си представителят на огнената зодия?
Представителитена
Коментари Харесай

Ето как ще се промени живота ви, ако в него влезе Стрелец: не на всеки ще му хареса

Какви промени носи със себе си представителят на огнената зодия?

Представителитена огнения детайл много припомнят на него – те са буйни, импулсивни, темпераментни. Гледайки ги в профил, се улавяте, че си мислите, че евентуално животът с тях се трансформира в същински празник. Но в действителност ли е по този начин?

Астролозите разкриват  какви промени би трябвало да бъдат готови за тези, които са решили да се свържат със Стрелец. За някои тези промени ще бъдат за положително, до момента в който други незабавно ще съжаляват и ще стартират да мислят за разлъка.

Чакат ви смях и радост 

Представителите на тази огнена зодия не могат да живеят без развлечение. От устата на Стрелеца непрестанно се изливат някакви смешки и лафове и наподобява, че на лицето им в никакъв случай не се появява съществено изражение.

От една страна, смехът удължава живота, само че въпреки това, слушането на каламбури и остроумия двадесет и четири часа дневно е подозрително наслаждение.

Всеки има обстановки, когато е належащо да останеш самичък със себе си на безшумно и с мислите си, да се концентрираш, с цел да намериш решение на даден проблем.

До Стрелците това може да не ви се случи – те непрекъснато ще ви разсейват, ще хуморят, ще се подиграват, даже по тематики, които сигурно не наподобяват смешни на събеседника.

Сутрин върша проекти, а следобяд върша нелепости

Този откъс наподобява най-добре разказва живота на огненоя знак. Стрелците не знаят по какъв начин да живеят по график, те са последователи на спонтанността във всичко. Отначало, когато хормоните играят в кръвта и всички дейности на възлюбения ще ви наподобяват идеални, даже ще се наслаждавате.

Уж щяхме да отидем на кафе, а отидохме на рок концерт, леле!

Но когато интервалът на бонбонения букет завърши и влюбените стартират да живеят дружно, тази линия на Стрелеца към този момент не наподобява толкоз сладка.

Може да осъзнаете, че на огнените представители не може да се разчита за нищо. Вместо да купи самун за вечеря, Стрелецът е изцяло кадърен да донесе хамстер от зоомагазин и да разгласи, че оттук нататък ще живее с вас.

Скандали, интриги, следствия

Всичко това ще се трансформира в неизменими атрибути на живота ви със Стрелеца. Представителите на огнената зодия, както никой различен, умеят да предизвикат ревнивост. И когато ви доведат до „ нажежено желязо “, те почтено ще пляскат с ресничките си, като питат какво не е наред, това е просто флирт. Какво му е неприятното на флирта?

А неприятното в действителност е доста.

Тази зодия от време на време в действителност не осъзнава, че с флирта си с противоположния пол наранява сродната си душа. И молбите да понижат темпото, защото сте във връзка, не се одобряват насериозно.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР