Каквато любовта в това предаване, такова и приятелството, коментират из

...
Каквато любовта в това предаване, такова и приятелството, коментират из
Коментари Харесай

Тотален крах за Алекс Гърдева след Ергенът, предателството...

Каквато любовта в това предаване, такова и другарството, разясняват из нета

Александра Гърдева получи националната обич с присъединяване си в „ Ергенът “, само че не по този начин стоят нещата по отношение на любовта на останалите девойки в предаването. Не остана участничка, с която Алекс да е близка и до през днешния ден.

По време на шоуто тя бе образувала собствен лагер, в който включи до себе си три девойки. Това бяха Благовеста, Ева и Елвира. Той обаче се пропука още вътре в имението, откакто Блага мина в другия лагер.

Елвира Далакова, която нашумя като девственицата на „ Ергенът “, също съобщи психоложката, само че след края на риалити формата. Двете към този момент не са приятелки, само че аргументите не са ясни, пишат от Kliuki.bg.

Преди дни Елвира, която през днешния ден към този момент не е девственица, отпразнува рождения си ден, без да предложения на празненството си Александра. Вместо това измежду гостите бяха други две участнички от „ Ергенът “ в лицето на Венета и Зорница.

Само преди година, когато бяха фотосите на „ Ергенът “ в Турция, Елвира награби буйно Александра и двете сътвориха изненадваща лесбийска целувка. Днес обаче не поддържат никаква връзка, което е огромен удар за психоложката.



Това е следващото й отчаяние след предаването. Ева, която последна остана да я поддържа от всички, също я съобщи, откакто се сближи с най-големия й зложелател Виктория Капитонова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР