Каква вина има министъра с конкретния случай? Доколкото съм запознат

...
Каква вина има министъра с конкретния случай? Доколкото съм запознат
Коментари Харесай

След поисканата оставка: Карадайъ и Петков защитиха поста на министър Демерджиев

Каква виновност има министъра с съответния случай? Доколкото съм осведомен става дума за тежко престъпно действие, съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред медиите в Народното събрание по отношение на случая, при който български граничен служител на реда бе погубен близо до Елхово. 

Карадайъ предизвести: Не бъркайте министъра с един различен министър , чиято детска фантазия очевидно беше да бъде полицай . Коментарът му пристигна, откакто ГЕРБ оповестиха, че желаят оставката на Иван Демерджиев и на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Трябва да решаваме проблемите , а не да се фокусираме върху един човек, който от няколко месеца е на власт. Трябва да се укрепи в действителност оградата по границата, хората би трябвало да се снабдят с цялостна екипировка, със снаряжения.

Това сподели в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков във връзка гибелта на българския служител на реда на границата край Елхово.

По време на нашето държавно управление Министерството на защитата даде до 500 индивида да оказват помощ на гранична полиция, сега би трябвало да се мисли по какъв начин да се по-добри защитата по границата, всичко останало са политически говорения, разяснява още Петков.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР