Каква хубава седмица за българската журналистика - за журналисти в

...
Каква хубава седмица за българската журналистика - за журналисти в
Коментари Харесай

Сите българи - журналисти

Каква хубава седмица за българската публицистика - за публицисти в границите на 5 единствено дни се оповестиха вицепремиерът Томислав Дончев, за който знаехме като за мъдрец (колегите му в кабинета му викат Конфуций), към този момент някогашният народен представител Антон Тодоров, който дори се бил завръщал в публицистиката (без в миналото да е бил в нея, оценката му е от курсове за бояджия), самият Цветан Цветанов, който даже изнесе лекция за подправените вести, че дори измамникът Спас/Александър, дето завличал звезди с дребни услуги като обезпечаване на евтини билети или на безвъзмездни мнения за уеб сайтове, и той се оказа публицист.

За последния случай Валери Петров има безсмъртна поема на име Керачка Петрова, в която рефренът е: "Откъде да знам, че била луда, като всичко си беше обикновено ". А другояче обичаният ни стих е:

И пратила тя една депутатка,
и тя една гъска,
и тя една патка,
да се лута сред тез и онез -
тоест сред "Плас Пигал " и "Пер Лашез ",
та едвам я избавили
прогресивните сили.

На този прелестен декор, питания кой е и кой не е публицист се чуха даже в Делото на годината или Процеса на века, както може би с провинциалния си възторг ще го разказват нявга медиите. Та по въпросния проблем отбраната на премиера Борисов отвръща на обвиняването на депутатката Елена Йончева, че била наранена от думите на министър - ръководителя, като акцентира нещо автентично: каква журналистка била тя, че да й уронвали престижа заявките на индивида?

И още нещо занимателно по делото - юристите на Йончева би трябвало да потвърдят кой е писал във фейсбука на премиера. Сиреч, най-малко той не се афишира за публицист. Засега...
Става ужасно, драги фенове!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР