„Както знаете, имахме възражения за председателството на ЦИК от ГЕРБ

...
„Както знаете, имахме възражения за председателството на ЦИК от ГЕРБ
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Подкрепихме кандидата на „Има такъв народ“ за председател на ЦИК

„ Както знаете, имахме възражения за председателството на ЦИК от ГЕРБ и в тази връзка подкрепихме претендента на „ ИТН “ за ръководител на ЦИК. Считаме отдръпването на господин Ципов като претендент за ръководител на ЦИК от ГЕРБ като опит за саботиране на изборния развой. На консултациите ГЕРБ обявиха, че ще продължат своето деструктивно държание да неглижират признатите изборни правила, които са написани в закона. Но чакаме от ЦИК да извърши всички нужни дейности да се съблюдава и приложи закона, с цел да се проведат едни почтени избори, както чакаме от ГЕРБ да създадат нужното да се опитат да ги опорочат. “

Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Иванов пред публицисти след провеждането на вторите съвещания в Президентството за установяване на състав на ЦИК.

От „ Българска социалистическа партия за България “ на консултациите при президента участваха Иван Иванов и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР