Както всяка малка подробност и детайл в живота ни, дори

...
Както всяка малка подробност и детайл в живота ни, дори
Коментари Харесай

Огледайте се какво имате на бюрото си и вижте какъв човек сте!

Както всяка дребна детайлност и подробност в живота ни, даже насъбраните неща по бюрото ни издават разнообразни неща за характера ни без даже да подозираме за това. 

Вижте някои от тях:

1. Кламери и разнообразни аксесоари в разнообразни цветове

Обичате да организирате, да разбообразявате и да добавяте доста цвят, както в своя, по този начин и в живота на хората към вас. Снимате всичко (особено кафето си заран и артистичното ви бюро) и сте дейни в обществените мрежи.
 Нещата на бюрото ви приказват доста за вашия темперамент Нещата на бюрото ви приказват доста за вашия темперамент
Според положението, в което се намира работното бюро, могат да се вършат доста забавни заключения за притежателя му. Това е неотложен тес...



2. Вашият персонален бележник

Традиционалисти, които постоянно са предпочитали хартията пред електрониката и се доверяват повече на това, което можете да пипнете (и да помиришете.) Почти изглеждате като парвеню, само че истината е, че просто имате висока класа и усет, който малко хора схващат.

3. Празни чаши кафе

Вие сте непрекъснато на педала и всичко би трябвало да се случва в този момент и незабавно, без значение кой още зависи от това. Всичко е подредено под конец и никой не може и не би трябвало да нарушава вашият персонален ред, който постоянно сами подреждате. Защото не допускате никой различен в него.
 Какво издава разхвърляният дом за индивида? Какво издава разхвърляният дом за индивида?
Когато отидете на посетители и влизайки видите същински безпорядък или даже още по-лошо - нечистотия и бедност, евентуално първото нещо, което ще си п...



4. Разноцвени химикали

Вие сте непрекъснато в тренда, изключително когато става въпрос за обществени мрежи. От мода до здравословно хранене, вие би трябвало да сте постоянно на равнище с всичко ново което се случва и хората към вас наложително би трябвало да знаят за всяка ваша нова фикс идея. Което се случва доста елементарно и комфортно с помощта на обществените мрежи.

5. Само една химикалка или молив

Не сте изключително удовлетворени от заобикалящото ви, навиците и работната ви среда. Постоянно мечтаете за това по какъв начин събирате багажа си и изчезвате някъде далеко, където никой няма да ви занимава.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР