Както всички дами знаем, мъжете са трудни за разбиране. Понякога

...
Както всички дами знаем, мъжете са трудни за разбиране. Понякога
Коментари Харесай

Защо Мъжете Се Държат Противоречиво

Както всички дами знаем, мъжете са сложни за схващане. Понякога са готини и разбрани, а различен път студени и странни.

В началото на едно ново запознанство всеки се пробва да отгатне по какъв начин го възприема другият, само че мъжете от време на време се държат доста спорно и може би виновността не е единствено у тях..

1. Мъжете се опасяват да не бъдат отрязани

Ако той държа отдалеченост, допустимо е повода да е боязън. Не единствено дамите могат да бъдат засегнати – мъжете доста се опасяват егото им да не бъде накърнено.

Ако вашият човек усеща, че не може да се отпусне с вас и да ви се довери, той ще бъде по-умерен, въздържан и внимателен.

Къде бъркате вие? Опитайте да се погледнете в профил – в случай че представяте себе си като нападателна и отмъстителна жена, разказвайки всякакви истории, доста е елементарно един мъж да намерения, че не желае да бъде изоставен за най-дребното, несъзнателно провинение и то изключително откакто към този момент ви е позволил до себе си.

Друг проблем може да бъде, в случай че той е сметнал, че на вас не може да се разчита. Помислете – говорите ли неща, които нормално не вършиме?

ИМА ЛИ НАИСТИНА ЗНАЧЕНИЕ КОЛКО МУ Е ГОЛЯМ?



2. Страхуват се да не бъдат засегнати

С какво най-лесно могат мъжете да бъдат засегнати? Може би с невярност. Ето за какво те са внимателни, в случай че видят нещо, което не им подхожда.

Например – вие говорите постоянно за някогашния си другар. Дори да се оплаквате от него, това значи, че мислите за него. Разбирате ли по какъв начин наподобява в профил?

Другият вид е, в случай че на вашия другар му се коства, че флиртувате и с други момчета от компанията. Той може да се опасява, че ще бъде засегнат, в случай че допусне да има по-близки връзки с вас.

3. Притесняват се, че няма да бъдат разбрани

Много мъже се опасяват, че в случай че се покажат по-чувствителни, може да бъдат сметнати за женчовци.

Помислете дали не е по-добре и вие да покажете своята по-нежна страна, като по този метод ще го накарате да се отпусне повече във вашата компания.

ШОКИРАЩА ПРИЧИНА ЗА НИСКОТО ЛИБИДО НА МЪЖА



източник: teenproblem.net, фотография: instagram
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР