Както вече ви съобщихме, боецът на UFC в полутежка категория

...
Както вече ви съобщихме, боецът на UFC в полутежка категория
Коментари Харесай

Мениджърът на Волкан Йоздемир с изявление за скорошния арест

Както към този момент ви съобщихме, боецът на UFC в полутежка категория Волкан Йоздемир беше задържан в събота (18 ноември) във Форт Лодърдейл, Флорида. Той бе упрекнат в нанесен тежък побой, довел до телесни повреди или трайни увреждания.

Според неговия управител, Фредерик Енглунд, който даде изказване по случая, карцерът е пристигнал в резултат на "сбиване в бар ", което се случило още през август. Енглунд също твърди, че Йоздемир "не е агресора " в този случай и че е "напълно оневинен за всичките си дейности ".

"Волкан Йоздемир се яви в правосъдната зала във Форт Лодърдейл, Флорида в неделя сутринта в отговор на изказвания за случил се случай на 12-и август 2017-а година. Г-н Йоздемир е съпроводен от юриста си Брис А. Зимет. След малко чуване от арбитър в "Градския съд в Броуърд ", господин Йоздемир получи санкция в размер на 10,000 $. Г-н Зимер, някогашен федерален прокурор, разказва случая, който образува основата на случая, като нищо друго, с изключение на спор в бар, в който господин Йоздемир, който не е бил агресора, е изцяло оневинен за своите дейности по законите във Флорида. "

"Г-н Йоздемир изрази своята религия в американската правосъдна система и чака всички обстоятелства, свързани с случая на 12-и август 2017-а година, да станат обществено притежание. Г-н Йоздемир има цялостна убеденост, че когато стане ясна цялостната картина, той ще бъде изцяло оневинен ".

Йоздемир записа феноменална 2017-а година в UFC, отбелязвайки три поредни победи. Той стартира с победа със съдийско решение над Овинс Сейнт Прю, а по-късно нокаутира поредно Миша Циркунов и Джими Мануа за по-малко от една минута.

Като се има в поради тази впечатляваща серия, няма да е изненада, в случай че Йоздемир се окаже идващия кандидат за купата на Даниел Кормие в полутежка категория. Към този миг към момента не е ясно по какъв начин обстановката с ареста ще повлияе на бъдещите проекти на Йоздемир и UFC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР