Както вече Факти съобщи, кандидатите за кмет на София Йорданка

...
Както вече Факти съобщи, кандидатите за кмет на София Йорданка
Коментари Харесай

Фандъкова и Манолова се засипаха с критики

Както към този момент " Факти " заяви, претендентите за кмет на София Йорданка Фъндъкова и Мая Манолова организираха избирателен спор в ефира на „ Канал 3 “ и радио К2. Съвсем предстоящо двете се " разгорещиха " и си размениха остри рецензии една към друга. Манолова вижда редица проблеми в ръководството на настоящия кмет, една от които съгласно нея е възлагането и изпълняването на публичните поръчки в столицата. Тя упрекна настоящето управление на София в задкулисие и се зарече, че ще носи персонална отговорност за провеждането на публичните поръчки, в случай че стане кмет. На собствен ред Фандъкова укори Манолова, че не е задоволително осведомена с ръководството на града, че няма да се оправи с уговорките, на които залага в предизборната си партия, както и че няма нужния опит за позицията.

Мая Манолова: Показала съм действително в деяние по какъв начин дефинирам хората, с които ще работя. Начина, по който беше определена заместник-омбудсманът госпожа Диана Ковачева – обществена процедура, онлайн лъчение, оферти от цивилен организации без значение от партийните ѝ желания. Тя пристигна от министър на ГЕРБ в държавното управление на Борисов. Хората, с които съм работила до този миг, са партийни и безпартийни с друга политическа ориентировка, десни, леви, центристи. Показала съм, че правилото „ от чистачката до кмета от една партия “ не важи за мен. Така че това са правилата, на които ще заложа – знаещи, можещи, кадърни, такива, които са се потвърдили.

Йорданка Фандъкова: Хората, с които аз работя и имам желание да работя си имат имена, лица, те бяха до мен и не престават да са до мен. Предложих смяна, тъй като София има потребност и е подготвена за смяна на цели, за нови задания и провокации. Затова знаете, че наред с предложенията за общински съветници от ГЕРБ заложих и на доста хора одобрени персони в своята специалност, уважавани. Те се включиха и разчитаме и на тях, като проф. Иво Петров, като проф. Асен Николов, като арх. Петков, като Диян Стаматов, шеф на едно от най-успешните учебни заведения. Предвиждам несъмнено и промени в структурата и в моя екип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР