Както Varna24.bg съобщи, световноизвестната френска певица с български произход Силви

...
Както Varna24.bg съобщи, световноизвестната френска певица с български произход Силви
Коментари Харесай

Кметът за Силви Вартан: Поклон пред очарованието, таланта и родолюбието на най-успешната световна звезда

Както Varna24.bg заяви, световноизвестната френска певица с български генезис Силви Вартан дойде нощес на Летище Варна дружно с екипа си. Тя бе посрещната от кмета на града Иван Портних. 

" За Варна е чест да бъде хазаин на един от двата концерта в България, част от прощалното турне на певицата - " Завинаги Силви "! Поклон пред очарованието, гения и родолюбието на най-успешната международна звезда, която в никакъв случай не не помни родината си “, съобщи кметът Иван Портних. По-късно Силви Вартан се срещна с представители на Асоциация " Да съхраним дамата “, магистрати, бизнес дами и общественички. На срещата участва и ръководителят на Общинският съвет Тодор Балабанов.

Днес обаче, както към този момент съобщихме, звездата подцени срещата с публицисти и фенове, която трябваше да се организира сред 11 и 12 часа във Фестивален и конгресен център. Вместо нея пристигна сътрудника й Марко Вануци, който пондесе извинения от нейно име.

Силви Вартан ще изнесе концерт довечера от 20ч. в Двореца на културата и спорта във Варна, два дни по-късно е концертът й в София.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР