Както тези, които познават изоснови света на модата, вече добре

...
Както тези, които познават изоснови света на модата, вече добре
Коментари Харесай

12 идеи за маникюр в ЦВЕТА на 2023-та: Viva Magenta

Както тези, които познават изоснови света на модата, към този момент добре знаят - по това време на годината, основаната в Ню Джърси, Съединени американски щати, компания Pantone Inc. (Пантон) избира цвета, който ще господства на стилните сцени и в козметичната промишленост през идната година.

От 2000-та насам институтът Pantone Color -  международният престиж в региона на цветовете - заявява избран цвят за " Цвят на годината ". Два пъти годишно компанията е хазаин на загадка среща в друга европейска столица, на която участват представители на най-известните фешън марки в света! След два дни презентации и диспути, те избират цвят, който ще господства трендовете в света на модата през идната година.

Точно както тази година подтонът на лилавото Very Peri - обхващаш качествата на синьото, само че в това време притежаващ виолетово-червен колорит, показващ радостно, радостно отношение и динамично наличие, което предизвиква творчеството и въображението - беше цветът на 2022-ра, специалистите по цветовете предвидиха, че през 2023-та Viva Magenta ще бъде основният воин.

А това, което знаем сигурно е, че тези прогнози в никакъв случай не се провалят и единствено след няколко, броени седмици ще стартираме да виждаме този подтон на интензивното розово – по средата сред алено, бордо и фуксия – във всички типове грим, тоалети, аксесоари и, несъмнено, маникюр.
   View this post on Instagram

От институтът Пантон разказват цвета на 2023-та година като детонация от сила и мощ. Дори самото му име предава тези типове чувства, цялостни с обилие и наслада. В допълнение, цветът Viva Magenta е приобщаващ и овластяващ, съвършен за посрещане на година, която носи по едно и също време непокорен и грациозен дух.

От Dama.bg се стараем постоянно да изпреварваме наклонността и по тази причина в галерията ни през днешния ден сме ви подготвили 12 Viva Magenta маникюра, с цел да посрещнете новата 2023-та със жанр и класа като една същинска звездна дама и същинска фешън икона!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР