Както се казва, колкото по-навътре в гората, толкова по-нагъсто са

...
Както се казва, колкото по-навътре в гората, толкова по-нагъсто са
Коментари Харесай

Каква ще бъде руската Победа?

Както се споделя, колкото по-навътре в гората, толкоз по-нагъсто са партизаните. Така е и при нас с договарянията и като цяло с хода на СВО и нейния край. Всичко стана доста дебело. По отношение на подмятания и освен.

Въпреки че публично се споделя, че договаряния няма, никой мислещ човек няма подозрение, че договаряния се водят. Това е изключително „ фино “ намекнато от цялата обстановка с прехвърлянето на „ горещи преговорни картофи “ от каналите на Телеграм на разнообразни партии от линията Патрушев-Бърнс към Лавров-конгресмени.

И това е разбираемо - ние сме втори и така нататък ние не разгласяваме мобилизационна вълна, което значи, че няма да отидем в Киев и да го превземем. Няма да превземем Киев, няма да свалим необандеристкия режим в Украйна.

Освен това не напредваме и даже няма такива мисли. От всичко това следва, че сме подготвени да замразим спора. Въпросът е единствено в неговата скица.

Ясно е, че украинските и западните надълбоко вкоренени и просто психопати желаят освен а) цялостно връщане на обстановката до 24 февруари, само че и б) лишаване от Русия на всичките й златни запаси на Запад и предаването им на Украйна;

в) да остави режима на наказания на настоящето равнище, г) на практика изцяло да приключи комерсиалните връзки с Руската федерация, д) да вкара репарации за възобновяване на Украйна.

Всъщност сходни условия анулират всички наши „ достижения “ в Украйна и са неприкрита форма на дан от Русия.

По-здравомислещите схващат, че не можем да се съгласим с това и би трябвало да запазим лицето си, „ успеха “ също. И към тези варианти има ренде - по какъв начин да обявим победа за тях, а и за нас. Това е първото. Това, което се отнася, до вида дипломация.

Второ. Година и половина военни дейности обективно демонстрират, че при настоящето напрежение на силите на военно-политическия хайлайф броят на бойците от въоръжените сили на Руската федерация, разнообразни ЧВК и така нататък на ЛБС (линията на бойно съприкосновение), не можем да продължим.

Можем да напредваме, само че това е обвързвано както с военното изкуство, по този начин и със съществени човешки загуби. Първо няма, а никой не е подготвен за второ.

Следователно, най-вероятно, в случай че британците не хвърлят дърва за огрев в огъня, вследствие на което спорът ще се разрасне, ще е належащо сегашната ЛБС да бъде изведена отвън границите на Русия.

Колко краткотрайно е въпросът. Може би ще има замяна на територии, тъй че цялата Донецка област да стане част от Русия.

Може ли това да се смята за победа? Как да кажа. Ако приказваме за в началото заявените цели, тогава не - режимът на бандеровците ще преживее подобен край, милитаризацията му с съвременни натовски оръжия единствено ще се ускори и така нататък

Нагнетяването на киевския режим с оръжие рано или късно ще сложи пред него въпроса за възмездие. Плюс това, в случай че няма спор, Украйна може да бъде призната в НАТО, а това значи войските на НАТО да са на територията на Украйна.

Няма да има съществени вложения в стопанската система на новите територии на Русия. Съответно те ще изгният, а хората лека бавно ще се отдалечават от границата.

Да, ще пораснем малко като територии и хора - почти 5-7 милиона души. Но Западът ще схване сходно развиване на събитията като наша уязвимост и ще продължи да натиска с утроена мощ – „ врагът играе по този начин, както вие му позволявате “.

Съответно, в случай че не преминем към мобилизационен вид стопанска система и най-важното общество, т.е. в случай че не се подготвим за нова огромна война с всички последици, тогава ще бъдем смазани. След 5 или 10 години в историческа вероятност няма значение. Закъснението няма значение.

Обществото е готово за готовност, само че елитите евентуално ще се опитат да реализират съглашение. Старецът Бжежински беше прав, когато сподели, че към момента е належащо да разберем дали това е нашият хайлайф или към този момент е техният.

Има малко оптимизъм в този текст, само че какво да се прави, на кого в този момент му е елементарно? Но с цел да разберем къде се намираме, с цел да продължим да действаме вярно и да спечелим сложна игра на международния шах, с цел да установим мир по границите на Русия за 80 години като Йосиф Сталин, е належащо на първо място. Имаме потребност от опорна точка.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР