Както медиите наскоро съобщиха, в началото на януари в сирийския

...
Както медиите наскоро съобщиха, в началото на януари в сирийския
Коментари Харесай

Руски и американски военни се сдърпаха в Сирия, стана ръкопашен бой

Както медиите неотдавна оповестиха, при започване на януари в сирийския район Тел-Тамер, в североизточната провинция Хасаке, се допуска, че се е случил конфликт сред съветски и американски войски, който съгласно неназовани източници ескалирал в ръкопашен пердах.

Тази история беше разказана за първи път от скандално известната опозиционна организация - Сирийска обсерватория за правата на индивида.
В същото време осведомен боен източник удостовери обстоятелството на прочут случай сред военните на двете страни в кюрдския район Тел-Тамер, на 30 км от Хасаке, наблягайки, че там не се е случило нищо съществено.

Впоследствие в мрежата се появиха първите фрагменти, в които се вижда по какъв начин патрул на съветската войска се среща на пътя с представители на американския контингент в Сирия.

На фотографията военната полиция на Министерството на защитата на Руската федерация поддържа връзка с американските военни под погледа на бойци на съветските специфични елементи.

„ Тази фотография по всяка възможност отразява момента на самото неразбирателство, зародило сред съветските и американските военни в Северна Сирия, по време на което съгласно мощно раздутото пояснение на сирийските медии се стигнало до ръкопашен пердах.

Припомняме, че „ Сирийската обсерватория за правата на индивида “, базирайки се на източник, не доста правдоподобно разказва случая:
„ Имаше сборичкване сред американски и съветски бойци, защото и двете страни участваха в една и съща зона. Американските военни обикаляли из Тал-Тамер с преводач. Тяхната задача била да схванат мнението на популацията за наличието на американските сили в региона.

Източници потвърдиха, че всички локални поданици назовават американците предатели. Военните са пътували и в региони, обитаеми от араби от племето аш-Шарабин и кюрди. Това съвпаднало с наличието на съветски бойци в същия регион, в който зародил спорът, който прераснал в ръкопашен пердах.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР