Както е известно, енергията на мисълта не изчезва напълно. Когато

...
Както е известно, енергията на мисълта не изчезва напълно. Когато
Коментари Харесай

Махалото се храни с енергията на хората, а негативната е любимото му ястие

Както е известно, силата на мисълта не изчезва изцяло. Когато групи хора стартират да мислят в едно и също направление, параметрите на техните мисловни талази стават идентични.

Енергиите на самостоятелните мисли се сливат в един поток. В центъра на енергийното море се основават структури. Това са махалата, невидими, само че действителни. След като един път към този момент съществуват, те стартират да се развиват по личен метод. Те имат податливост да покоряват хората, които са градивни детайли на волята им. Ръководят ги неумишлено. Махалата не могат да имат характерности като злите сили. Те припомнят паразитни растения или живи псевдо-програми. Това е в основата на теорията за транссърфинга на Вадим Зеланд. Нека си напомним базисните парадигми на тази доктрина заради изключителната й новост през днешния ден, когато на енергийно равнище работи най-голямото махало за последното десетилетие – коронавирусът. 
Махалата съществуват във финия свят като надстройка на всяка човешка обществена група – тези на фамилията, на учебното заведение, бизнес или страна. Може да наподобява необикновено, че хората работят в полза на махалата, даже и да го вършат неумишлено. Във всеки случай това е реалност. Всяка конструкция се развива освен като резултат от избрани човешки планове, които са нейните детайли, написа Зеланд.
Според него структурата се контролира от махало, както действието на един автоматизиран механизъм се контролира по логаритъм. Членовете на структурата са в положение да извършват свободни дейности, само че те не са свободни в своите претекстове и като предписание би трябвало да работят несъзнателно в полза на структурата. 
Махалата се хранят с силата на хората.Когато сте обезпокоени или възмутени от нещо, давате сила на махало. Всичко, което може да провокира ответна отрицателна реакция, е предизвикано от
махалата. Негативната сила е обичаното им ядене.
Това, което е извънредно, е, че махалата освен гълтам силата, само че също във финия свят карат хората да работят по един тънък метод, по който те да гълтам повече сила. Ако сте напрегнати или обезпокоени за нещо, бъдете сигурни, че хората към вас ще вършат неща, които ще ви нервират, и ще го вършат до оня миг, когато и вие ще ги оставите на мира.
Как да се противопоставим на въздействието на махалото? 
За тази цел би трябвало да спрете да бъдете мида, която реагира негативно на всичко дразнещо. С други думи би трябвало да спрете да се държите умишлено и да не се поддавате на провокации. Направете едно умишлено изпитание да реагирате на дразнителите и те ще спрат да ви тормозят. Войни, революции, битка за първични материали и търговски пазари, конкуренция, тероризъм – всичко това е единствено върхът на айсберга, който се вижда. Но невидимата, фината основа на тези феномени е непрекъснатата битка на махалата.
Те са тези, които предизвикват всички спорове, тъй като се хранят с силата от спора. Те са същинските основатели на войни, политически и обществени катаклизми, епидемии, улични стълкновения. 
Ако са ви завладели мисли какво не ви харесва, тъкмо това ще пристигна в живота ви. За да се откажете от нежеланото, би трябвало да го приемете. Това значи не да го пуснете в себе си, а да признаете правото на съществуването му и равнодушно да го отминете. Да приемете и да пуснете – с други думи, да го пропуснете през себе си и да му помахате с ръка за довиждане.
На първото нахлуване на махалото постоянно отговаряйте със единодушие, а сетне дипломатично отстъпете или лекичко насочвайте придвижването в нужната ви посока. Научете се да не се „ хващате “ – да игнорирате това, което ви нервира, тогава махалото ще изчезне от вашия живот. Когато няма защо да се залови, то ще се провали.
Разумът на хората е зомбиран от ставащото. Ако нещо ви нервира или внезапно го отхвърляте, смятайте, че кукичката на въдицата е в главата ви.
Махалото неотложно ще откри подобаващ дразнител за вас, и то не един. Така и ще се люлеете, до момента в който ви „ държи злобата “. За да измъкнете „ кукичката от главата си “, е належащо да измененията отношението си към дразнителя, да отвлечете вниманието си – да се примирите със обстановката, да превърнете „ нещастието “ в „ комедия “, да прехвърлите вниманието си върху нещо друго, споделя Зеланд.
Да измененията отношението си не значи да сдържате страстите си. Да натикате надълбоко във вътрешността страстите си е „ злото “, което се натрупва и безусловно ще избухне и ще нахрани махалата. По-добре изначало дайте воля на възприятията си, а сетне умишлено коригирайте отношението си. Няма смисъл да се борите с махалата. Трябва да ги игнорирате, поучава Зеланд.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР