Както БЛИЦ съобщи ГДБОП и областна дирекция Враца провеждат акция

...
Както БЛИЦ съобщи ГДБОП и областна дирекция Враца провеждат акция
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от спецакцията на ГДБОП, която блокира Враца, спипаха ли топ авера на страшилището Квиц?

Както БЛИЦ заяви ГДБОП и регионална дирекция Враца организират акция против проведена незаконна група. Новината оповести пред bTV основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

" В ранните зори е почнала, има арестувани лица, правят се претърсвания, събират се материални доказателства ", уточни той.

Патрулите на униформените са ситуирани на всички изходи на града, с изключение на на този за Монтана, а също има и на основни булеварди.
​Според пърноначални данни ударът е ориентиран против група, която се е занимавала с незаконна активност, лихварство и разпространяване на опиати. По данни на очевидци на интервенцията, органите на реда са спирали и проверявали единствено джипове. От Министерство на вътрешните работи ще дават повече информация след привършване на акцията.

Припомняме, че предходната седмица при мощна спецакция още веднъж на ГДБОП бе разрушена бандата за рекет и лихварсктво на Цветелин Ценов-Квиц, които бяха оставени от спецсъда за непрекъснато в ареста. Един от приятелите на Квиц, Цветан Тинчев, по-известен като Ландърса, към момента се търси. Възможно тъкмо Ландърса да е измежду задържаните

Вижте първи фотоси от акцията:






Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР