Както БЛИЦ писа 80-годишна жена загина на място, след като

...
Както БЛИЦ писа 80-годишна жена загина на място, след като
Коментари Харесай

Трагедията на пл. "Македония" обърка движението в София, очевидка проговори за ужаса ВИДЕО

Както БЛИЦ писа 80-годишна жена почина на място, откакто беше блъсната от трамвай в София.

Движението в региона е затруднено, на място има полиция. Екипът на Бърза помощ е дошъл 5 минути след подаването на сигнала, само че единствено е открил гибелта. Медиците са помогнали на ватманката, която е била в шоково положение и нервозен припадък. Тя е приета в болница.

Възстановено е придвижването на трамваите от линии 4 и 5.

Малко по-късно от Столичната община оповестиха, че поради случая са изменени маршрутите на трамвайни линии 4 и 5. Трамваите в посока центъра са движат през бул. "Овча Купел ", "Мушанов ", "Константин Величков ", "Ал. Стамболийски ", "Христо Ботев ", Съдебна палата.



Оттам машините от линия 4 не престават към Орландовци. В посока Княжево трамваите са пренасочени през "Ал. Стамболийски ", "К. Величков " и "Овча Купел ". Автобусите от линия 260 ще стопират против трамвайните спирки.

Допълнително се пускат 3 рейсове от ул. "Коломан " до Руски монумент. Два трамвая ще се движат по линия 5 в сектора от Бъкстон до Княжево.

Към 14 ч. придвижването в региона бе възобновено.

"Аз работя на близо, безусловно нищо не се чу, само че внезапно видяхме, че идват коли за спешна помощ, кран и полиция. Много хора се струпаха и по този начин разбрахме, че жена е прегазена от трамвая. По принцип тук транспортното средство има спирка и кара постепенно, само че по този начин или другояче нищо съответно не съм видяла. Мисля, че случаят се случи към 12:30 ", описа пред Канал 3 жена, която работи наоколо до съдбовното меле.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР