Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка

...
Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка
Коментари Харесай

Борисов: Какъв ром, какви пури? Торбите отиват у президента

" Какъв ром, какви пури? Не виждаш ли, че не дрънка шише вътре ". Така някогашният министър председател Бойко Борисов коментира видеозаписа, на който се вижда как президентският секретар Пламен Узунов получава плик от някогашния началник на митниците Петко Петков в заведение. Коментара си Борисов направи на среща в централата на ГЕРБ след откриването на предизборната акция на коалиция ГЕРБ-СДС.

" Никой не отхвърля, че такава среща има. Тези, които са работили в служби, знаят – първото, като отидат някъде, е да махнат телефоните. Единият идва подмолно, гледа, след това отново идва, гледа, пишат си бележки. Проверява дали дрънчи и на другия ден торбите отпътуват евентуално към Радев. Там са назначенията ", съобщи водачът на ГЕРБ.  " Петко Петков - знаков човек в митниците, няма митничар да не знае кой е Петко Петков ", сподели Борисов по адрес на някогашния шеф на Агенция Митници.

Преди това коалиция ГЕРБ- Съюз на демократичните сили откри предизборната си акция за парламентарните избори.

Това се случва точно на рождения ден на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Въвеждане на " ред в хаоса "  обещаха от обединяването и показаха сигурност в победа на идния избор.

На събитието  участваха претенденти за народни представители, общински съветници, кметове на региони, членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна. Откриването се организира в центъра на София при Националния замък на културата. За тези избори обединението заложи на млади и на опитни лица в листите си. А задачата им е да повторят резултата  от предходния избор, като завоюват първото място.

„ Поздравих ви с спечелили, тъй като сме ги били и отново ще ги бием на 11 юли. Често ме питат за какво ГЕРБ? Защото партията е единствения поръчител България да се развива като мощна европейска страна. Не искам да падам на колене пред аления прокремълски президент Румен Радев и не искам да одобрявам Бойко Рашков ", съобщи Данаил Митов, зам.-председател на ГЕРБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР