Как се лекува цистит в домашни условия? Направете си следната

...
Как се лекува цистит в домашни условия? Направете си следната
Коментари Харесай

Преборете цистита с мощна домашна смес с магданоз и градински чай!

Как се лекува цистит в домашни условия? Направете си следната рецепта!

Всеки, който е страдал от зараза на пикочните пътища, знае какъв брой мъчителна и упорита може да бъде тя. Изпитвате непрекъсната болежка и нужда от постоянно уриниране, въпреки че не успявате, остра болежка и напън.

А, в случай че съумеете, чувството е извънредно мъчително. Но някои естествени антибиотици могат дейно да оказват помощ при инфектиране на пикочния мехур.

Всяка пета жена получава инфектиране на пикочния мехур всяка година, а всяка втора жена най-малко един път в живота си. Инфекцията се предизвиква от бактерията Escherichia coli. В множеството случаи болестта минава единствено, само че би трябвало да посетите доктор, в случай че имате признаци на цистит:

-изпитвате нужда да уринирате на всеки 10 минути
-много мъчително чувство при уриниране
-симптомите не престават повече от 36 часа
-кръв в урината
-болка в гърба
тресчица или температура

За да се отървете от досадната бактерия естествено, приемайте един от най-популярните естествени антибиотици, който би трябвало да отстрани този противен проблем след първата терапия.
Въпреки че множеството бактерии, от време на време, могат да се върнат като бумеранг, някои естествени средства могат да предотвратят това. Когато се комбинират 4 натурални съставки, всяка със собствен личен потребен резултат, вие получавате мощно лекарство, което потвърдено оказва помощ на тези, които се борят с този проблем от години.

Рецепта
Смесете в равни пропорции корен от магданоз, лимон, мед и зехтин. Със своето мощно антибиотично и антивирусно деяние, тази примес ще отстрани досадните бактерии.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимон с кора
250 г мед (най-добре от култивиран чай)
200 мл зехтин

Приготвяне:
Коренът от магданоз и лимоновата кора би трябвало да се нарежат на ситно, а по-късно всички съставки, в това число меда и зехтина, се смилат в блендер. Съхранявайте сместа в стъклен буркан в хладилника.

Употреба: приемайте по една супена лъжица всяка заран. След като цялата примес се изразходва, бактериите би трябвало да изчезнат.

Вижте още: Домашно тесто за вашите обичани солени или сладки печива

Забележка: Медът е добре да бъде от тестван пчелар, а лимонът би трябвало да е органически. Ако въпреки всичко купувате лимона от магазина, тогава го обработете с вода, в която е разтворена сода. Коренът от магданоз също би трябвало да се измие добре и да се остави в разтвора със содата.

Вече знаете по какъв начин се лекува цистит в домашни условия. Възползвайте се от тази мощна рецепта!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР