Как прекарвате студените зимни вечери? Jenite.bg и Театър Българска армия

...
Как прекарвате студените зимни вечери? Jenite.bg и Театър Българска армия
Коментари Харесай

Спечели два билета за театър с Jenite.bg и Театър „Българска армия“

Как прекарвате студените зимни вечери? Jenite.bg и Театър " Българска войска " Ви провокират да отидете на спектакъл!

Отговорете на нашия въпрос и можете да си спечелите два билета за представлението `Завещанието на целомъдрения коцкар ".

А ето го и въпроса: Коя е първата дума, за която се сещате, щом чудете думата " обич "?

Отговорете ни с коментар под публикацията. Няма верни и неверни отговори. Всеки, който е дал своя отговор, взе участие в томболата за два билета за представлението `Завещанието на целомъдрения коцкар " в ТБА.

Имате време до 23:59 ч. на 18.02.2018 година Победителят ще бъде разгласен на 19.02.2018 година във фейсбук страницата на Jenite.bg.

Официалните правила на играта вижте ТУК.

***

`Завещанието на целомъдрения коцкар "

 Спечели два билета за спектакъл с Jenite.bg и Театър „ Българска войска “ Театър " Българска войска "

Най-желаният мъж в живота на доста дами, Дон Жуан е достигнал края на дните си. Безбожникът се изповядва за своя витален път и разкрива шокираща загадка. Можем ли да му имаме вяра? Какво не знае светът за най-великия ухажор на всички времена? Ще си отиде ли дружно с него и любовта като изкуство и лирика? И най-после – какво е любовта?

В това вълнуващо разбулване на секрети и неистини ще ви води интригата на пиесата " Завещанието на целомъдрения женкар”. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски гений на Васил Михайлов, който безспорно има харизмата на поробител и прелъстител. Блестящи сътрудници на неговата професионална класа са младите звезди на театъра Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян. Може би Дон Жуан не е това, което беше? Какъв е Дон Жуaн? Една вечер в театъра с една история, захранена от един древен мит.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР