Как младите изследователи да бъдат задържани да продължават да се

...
Как младите изследователи да бъдат задържани да продължават да се
Коментари Харесай

Скритата интеграция и дезинтеграция в Европейския съюз

Как младите откриватели да бъдат арестувани да не престават да се занимават с просвета и след дипломиране? Как да се увеличи качеството на академичното преподаване, без значение дали става въпрос за точни или филантропични науки? Как образованието в действителност да бъде основата за създаване на крепко и сплотено гражданско общество?

На тези въпроси и потребности на обществото дават отговор центровете за върхови достижения „ Жан Моне “. Тяхната роля е да доближават до студенти и факултети, които нормално не се занимават с въпроси на Европейския съюз, само че и до политици, държавни чиновници, организации на гражданското общество.

„ Скрити интеграционни и дезинтеграционни процеси в Европейски Съюз “ е един от акцентите, по които работи центърът „ Жан Моне “ в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “.
Докторът по социология Гавраил Гавраилов е част от центъра, той преподава „ Социално предприемачество и активизъм “ и споделя за съществуващите курсове и новите и обновени бакалавърски стратегии, управлявани от катедра Приложна и институционална социология.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР