Как изживяха емоциите от епичния финал на мондиала аржентинец и

...
Как изживяха емоциите от епичния финал на мондиала аржентинец и
Коментари Харесай

Емоциите през очите на аржентинец и французин в София

Как изживяха страстите от епичния край на мондиала аржентинец и французин в София? Това разбрахме от първа ръка в студиото на " Тази заран " по bTV, където гостуваха волейболистът на " Левски " Алехандро Торо и Клеман Боло.

" Меси завоюва и това за нас е доста значимо. За моето потомство това е единствената победа. Ние разчитахме и на папа Франциск, и на Диего Марадона, и на целия аржентински народ. ", показа Торо.

" Аз първо си споделих, че малко спим, при 0:2, само че след това се събудихme. Помислих си, че към този момент е допустимо. Не знам кой е по-добрият - Килиан Мбапе или Лео Меси. Двамата играят напълно друго. ", разяснява Боло.
 Аржентина детронира Франция и седна на шампионския престол, Меси извърши най-голямата си фантазия Аржентина детронира Франция и седна на шампионския престол, Меси извърши най-голямата си фантазия
" Никога не сме мислили в действителност, че ще загубим. Искрено го споделям. Не, че другият тим не заслужаваше успеха, само че ние сме доста обединен отбор с обща цел. За нас беше необикновено, че 80 минути бяхме първенци. Вярвахме от самото начало, че в последна сметка ще спечелим по един или различен метод. ", добави Торо.

Волейболистът запя и шампионската ария на Аржентина - " Момчета, в този момент още веднъж се развълнувахме " на групата " Ла Моска ", трансформирала се във втори химн на страната в Катар.

" Загубихме първата среща, макар че бяхме в серия от 36 мача без проваляне. За нас това беше в действителност огромен удар, само че както споделиха част от играчите - това ги е подкрепило доста, с цел да ги сплоти и да стартират да играят за финала. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР