Как да се уверите, че вашият мъж гледа изключително във

...
Как да се уверите, че вашият мъж гледа изключително във
Коментари Харесай

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

Как да се уверите, че вашият мъж гледа извънредно във вашата посока и не позволява мисли (съзнателно или несъзнателно) за друга жена?
В тази публикация ще ви дадем 12 правила какво би трябвало да вършиме и по какъв начин да се държите, с цел да останете постоянно неповторима и неустоима за него.

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

1. Винаги контролирайте себе си

Жената е естествено талантлива с повече страст и емоционалност от мощния мъж. Това ни прави дами и прибавя прелест в очите на мъжете. Въпреки това, както се споделя, всичко е положително в умерени количества. Понякога просто не можем да се оправим с надигащите се страсти и започваме да приказваме и вършим какви ли не нелепости, за които постоянно съжаляваме по-късно. Затова си коства да се научите да се контролирате – това ще бъде вашият коз, защото ще се откроите от другите прекомерно прочувствени дами.

2. Бъдете самодостатъчна

Една жена може да се съпостави с шоколада – съвсем невероятно е да се откри човек, който да не го обича, само че в случай че ядете прекалено много от него, той става скучен. Ето за какво даже на най-обичанит и непосредствен човек не би трябвало да се отдавате на 100%. Винаги оставяйте персонално пространство за себе си, оставете парченце от душата си или обичано занятие, което ще бъде единствено ваше. Повярвайте, от това ще станете по-интересни за него и ще предизвикате повече почитание, в сравнение с в случай че изцяло се разтворите в него.

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

3. Не се опасявайте да загубите обичания човек

В последна сметка страхът е доста разрушителна мощ, той ще ви унищожи от вътрешната страна постепенно, само че несъмнено, ще загубите успокоение и ще се държите несъответстващо в естествени обстановки. Това няма да усили вашата прелест в неговите очи.

4. Запазете достолепие във всяка обстановка

Ако не почитате себе си, никой няма да ви почита, в това число и обичаният ви мъж. Човек би трябвало единствено един път да си разреши да бъде унизен – и това би трябвало да е за финален път.

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

5. Бъдете недостъпна

Бъдете недостъпна – и ще спечелите сърцето на този. Факт е, че множеството мъже имат същото отношение към наличните дами, както при нашите баби и дядовци. Ако сте подготвени на всичко още първата вечер, малко евентуално е да се заинтересува от вас за по-нататъшни съществени връзки.

6. Не поемайте самодейността

Мъжът постоянно си остава мъж, даже в случай че сте видели слабостите му и смятате, че без вашето сензитивно управление той няма да успее. Няма да ви елементарни, в случай че влезете в ролята на шеф в къщата и го командвате. Той не се нуждае от различен мъж. Мъдростта на дамата е да му подсказва нежно и ненатрапчиво, дотолкоз, че той да е сигурен, че самичък е стигнал до нужното решение.

7. Бъдете търпелива

Не бива да говорите още на първите срещи каква женитба ще имате, какъв брой деца и какво куче ще имате. Най-вероятно сходни диалози няма да му харесат прекалено много. И по-добре помнете, че животът не е приказка, която приключва със женитба. В реалност сватбата е единствено началото на нов живот, който ще изисква доста старания както от вас, по този начин и от брачна половинка ви, с цел да станете щастливи.

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

8. Никога не се сравнявайте с някогашната му.

Освен това не питайте за детайлности за предходните му връзки и девойки. Това няма да докара до нищо положително и ще бъде неприятно освен за него, само че и за вас. Живейте в сегашното, а в сегашното вашият обичан човек е с вас и ви обича – това е най-важното. Не го забравяйте.

9. Бъдете постоянно женствена и нежна

Опитайте се да бъдете такава, даже в случай че в действителност можете да спрете препускащ кон. Защо той би трябвало да се грижи за вас и да ви пази, в случай че имате смелостта да го извършите сама? Запазете силата си за себе си, тъй като същинският мъж застава единствено до същинска жена.

10. Не подценявайте ролята на похвалите и комплиментите по негов адрес.

Мъжете също обичат похвали и той ще ви оцени още повече, в случай че по-често му напомняте за достолепията му. Тъй като, макар външно деловия тип, във всеки мъж живее дете, което се нуждае от поддръжка и самочувствие.

12 ПРАВИЛА КАК ДА БЪДЕТЕ УНИКАЛНИ И НЕУСТОИМИ ЗА ВАШИЯ МЪЖ

11. Не забравяйте да се грижите за себе си

Да, той може да ви споделя, че ви обича и негримирана и без прическа, само че чудесно помни по какъв начин изглеждахте, когато се влюби във вас. Малко евентуално е да сте били рошави, измачкани и неподдържани. Разбира се, всички сме хора, само че не би трябвало да му показвате торбичките си под очите, целулита, счупените нокти и други прелести в обилие. Обичайте тялото си и се грижете за него.

12. Обичайте себе си!

Не забравяйте, че както се отнасяме към себе си, по този начин и другите ще се отнасят към нас. Така че обичайте себе си! Ти си единственото нещо, което в действителност имаш в този живот. Всеки ден, събуждайки се, първо се изправяме пред себе си – тъй че дано тази среща ни донесе наслада! Приемете се такива, каквито сте и обичайте с цялото си сърце.

 

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР