Как да направим малката кухня по-голяма – това, че имате

...
Как да направим малката кухня по-голяма – това, че имате
Коментари Харесай

Как да направим малката кухня по-голяма – подходящи идеи

Как да създадем дребната кухня по-голяма – това, че имате малко място за готвене, не значи, че би трябвало да премахнете целите на декора в кухнята си, с цел да го извършите функционален. Дори вашата кухня да няма просторни плотове от мрамор, безпределно място за предпазване и извънредно огромен ледник от неръждаема стомана, можете да увеличите даже най-малкото пространство с тези умни дребни хрумвания за кухня , които потвърждават, че можете да извършите повече с по-малко, без да жертвате стила на вашата кухня.

Подходящите трикове за интериорен дизайн и интелигентни решения от вида „ направи си самичък “ включват отворени лавици, преносими кухненски колички, скрити плотове за обработка и така нататък Тези хрумвания за кухнята ще ви оказват помощ да спестите място и да превърнете дребната кухня в готварското пространство на фантазиите ви.

1. Използвайте повече кутии за предпазване и плъзгащите се порти

Инсталирайте плъзгащи се порти на шкафовете и скрийте обемистите кухненски уреди и предмети от кухнята зад тях. Сложете кутиите за предпазване в празни лавици, с цел да скриете предметите, които не употребявате доста постоянно.

По този метод ще освободите много свободно пространство от вашата кухня, което може да употребявате по по-рационален метод. И по този начин ще имате по-голям шир за деяние.

2. Инвестирайте в преносима кухненска количка

Кухненската количка от неръждаема стомана на колела е съвършеното нещо за дребното пространство. Защото можете да преместите количката от кухнята, когато не я употребявате.

Бонус концепция: с слагането на плаващ рафт под аспиратора ще имате отлично място за предпазване на разнообразни кухненски такъми.

3. Монтирайте си прикрит плот за обработка

Ако нямате задоволително място във вашата кухня, може да се възползвате от концепциите на днешните интериорни дизайнери. А точно като вградите прикрит дървен плот в кухненската ви секция.

Освен, че ще спестите скъпо място, където да режете и кълцате всички плодове, зеленчуци и меса, вие може да скриете и кухненското кошче за боклуци под самия плот.

4. Изберете многостепенни лавици – по какъв начин да създадем дребната кухня по-голяма

Използвайте цялото това пространство на стената, като монтирате няколко многостепенни отворени лавици. Ще се изненадате какъв брой доста кухненски принадлежности и инвентар може да поставите върху тези красиви кухненски лавици.

5. Бъдете минималист

Подредете бъркотията си и дребната ви кухня обезпечено ще се усеща по-голяма. Премахнете всички ненужни и непотребни неща от вашата кухня. Сложете ги в килера или в мазето , до момента в който не ви потрябват един ден.

Опростете и подредете допустимо най-вече вашата кухня, тъй че да почувствате пространството. А не да се препъвате във всевъзможни движимости и предмети.

6. Бъдете максималист

Или пък отидете в другата посока: украсете с красиви тапети, цветове, килими и аксесоари. Натрупването на тези неща за ще помогне на вашето пространство да се усеща доста по-уютно, а в това време няма да бъде претрупано.

7. Фалшив ъгъл за закуска

Ако няма място за кухненска маса за хранене, просто монтирайте дървен плот до едната стена и прибавете столове с висок плот. На децата ще им бъде доста занимателно!

8. Дръжте зеленчуците в чекмеджета – по какъв начин да създадем дребната кухня по-голяма

Намалете бъркотията на кухненския плот, като преместите множеството хранителни артикули от вашата кухня и ги сложите в шкафове в килера. Този персонализиран долап от Watchtower Interiors е планиран със сменяеми кошчета.

9. Изстискайте на най-много в допълнение място за предпазване

Ако имате дребна кухня, направете кухненски остров по поръчка. Той може да извършва три отговорности едновременно. И по тъкмо – ъгъл за закуска , място за подготвяне на храна и място за предпазване с отворени лавици в профил.

Ако пък имате посетители, може да ползвате мястото като шоу кукинг . След самото зрелище може незабавно да сервирате топлата вечеря и да се впуснете в сладки приказки.

10. Намерете още повече място

Медните тенджери и тигани, както и всички уок тигани може да окачите над кухненския остров и над фурната. Това решение е по едно и също време комфортно и привличащо погледа.

Пък и по този метод тигана ще бъде доста по-удобен за взимане от всяка стопанка, на която мъжът й се прибира доста пийнал (в кръга на шегата)

Източник: kakda.org

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР