Как да използваме методите от енергийната психология като ТЕС (техники

...
Как да използваме методите от енергийната психология като ТЕС (техники
Коментари Харесай

Учат ни как да се справим със стреса и творческите блокажи

Как да използваме методите от енергийната логика на психиката като ТЕС (техники за прочувствена свобода), с цел да се оправим с креативните блокажи, да освободим изобретателната си сила, да преборим напрежението, неудовлетворението и други тревожни признаци, са тематиките на идния семинар Енергийната логика на психиката – мост сред два свята на 23 февруари 2019 година в хотел Хемус.

Събитието се провежда от Гергана Радович – холистичен терапевт, сертифициран учител по техники за прочувствена независимост и мастер Ти-Тап треньор, с 15-годишен стаж като авиационен инструктор в региона на авиационния човешки фактор. Инициативата ще се реализира със съдействието на БАРЕП (Българска асоциация за развиване на енергийната психология).

Общо 12 лектори ще разкрият пред аудиторията по какъв начин посредством методите на енергийната логика на психиката,, могат да се преодоляват компликации или проблеми от друго естество. Независимо дали става въпрос за положения на стрес или прегаряне на работното място, дали сте управител на висока позиция и сте претрупан с големи отговорности, дали имате професионален блокаж, претърпели сте неуспех, имате проблеми със съня или се страхувате да се изправите пред аудитория, вие ще намерите решение за своя проблем.

Семинарът е предопределен точно за тези, които желаят да създадат основна смяна в персоналния си и професионален живот посредством методите от енергийната логика на психиката.

„ Случвало ли ви се е да стоите пред празния екран на компютъра и да не можете да напишете даже ред? Или да ви задават въпрос, който изисква взимане на значимо решение, а вие да се чувствате комплициран? Всеки от нас е преживявал моменти на креативен блокаж или бърнаут, липса на хрумвания и централизация, отвращение за работа. Подобни положения изключително отчетливо се демонстрират при хората с креативен специалности, както и при всички, чиято работа е обвързвана със основаването на нов артикул. В това число влизат дизайнери, програмисти, писатели, публицисти, поети, сценографи, мениджъри на високи позиции “, разяснява Гергана Радович.

Животът на милиони хора по света е изпълнен с незадоволство, болежка и тежък прочувствен товар. Увлечени в всекидневието, те одобряват това за орис и даже не знаят, че могат да го трансформират. Физическата болежка, прочувствената контузия, неприятният сън, възприятието на незадоволство, липса на физическа интензивност или загуба на мотивация. За благополучие има и различен метод. Всеки може да реализира живот, в който да се усеща благополучен, да бъде обичан и да се радва на сегашното.

Всеки човек държи инструментите в личните си ръце, а ТЕС оказва помощ в доста аспекти от живота. ТЕС е относително нова техника, само че е основана на хилядолетни обичаи. Подобно на акупунктурата и акупресурата, при ТЕС с се влияе върху енергийните меридиани в тялото. Така, посредством потупване с пръстите по точки от тялото и фокусиране върху съответния проблем, вие работите непосредствено с енергийната и оздравяваща система на тялото.

ТЕС е извънредно елементарен за използване и независимо, само че сериозните проблеми изискват работа с дипломиран практик. Предимството на методите от енергийната логика на психиката пред познатите до момента лечения, е че те работят директно с тялото, като по този метод водят до доста по-бързи и дълготрайни резултати.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР