Как да градим бранд в “новото нормално“ и как да

...
Как да градим бранд в “новото нормално“ и как да
Коментари Харесай

Балонът се пука, ако няма качество, зад ефектното дигитално представяне

Как да градим бранд в “новото обикновено “ и по какъв начин да печелим доверие?

Темата разяснява в “Нашият ден “ маркетинговият специалист Жустин Томс .

“В последните две години всичко се обърна. Печеленето на доверие е значимо освен за бизнеса, а виждаме какъв брой е значимо за институциите, тъй като доверието в тях от ден на ден спада .

Това също е вид бранд, който би трябвало да бъде граден във времето. И изисква полагането на много старания. Виждаме, че в по-честите случаи това се неглижира .

Съответно резултатите са много плачевни и за страната ни като цяло. За бизнеса още повече, в частност туристическия, само че освен той.

За всеки един от бизнесите, методът, по който доближиха до хората, в този момент е друг. Разчитаме главно на цифровите канали – за построяването на марката, построяването на доверие, доближаването на нашата общности, нашите клиенти, нашите сътрудници. Съответно изисква малко по-друго схващане за цифровата среда.



Дигиталната среда и бизнеса лице в лице

Основната връзка в днешно време се измества в цифрова среда. Но постоянно е значимо да се знае, че без да имаме една хубава лице в лице връзка, която се случва отвън интернет, в мрежата ще надуваме единствено един балон и нищо няма да се случва .

Много е значимо да има консистентност и нещата, които вършим в действителния живот да са задоволително стойностни, с цел да може да живеят доста интензивно и да построяваме устойчиви марки и в цифровото.

Качеството

Много е значима работата по качеството на продуктите и услугите, които предлагаме. В това число слагаме и институциите, тъй като постоянно се смята, че всичко това касае бизнеса и е единствено за бизнеса. Не, това касае и образованието, и институциите, и медиите.

Институциите

Българските институции доста дълги години неглижираха интернет като пространство, огромна част от обичайните медии също.

БНР през годините постави обилни старания да има и забавни нови формати, които да са застъпени по отношение на цифровата среда. Институциите имат доста да наваксват.

Говорим от доста години за електронно ръководство. Коронавируса ни принуди и доста от процесите бяха форсирани.

Виждаме, че е допустимо да се случва, просто е нужно схващане за самата среда и благосклонност. Дигиталното пространство дава необятни благоприятни условия, само че без воля във всяка една от институциите няма по какъв начин да се случи.

Чуйте Жустин Томс в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР