Как да бъдем стилни в офиса? Може ми мястото, за

...
Как да бъдем стилни в офиса? Може ми мястото, за
Коментари Харесай

Какво трябва да носи модерният мъж – съвети

Как да бъдем стилни в офиса?
Може ми мястото, за което ни е най-трудно да подберем тоалета си, е офисът. Отстрани наподобява като детска игра – имаш фирмен дрескод, няма какво толкоз да му мислиш, само че за мъжете, които не желаят да облекат просто следващата скучна бяла риза с черен костюм, и които се вълнуват от , е предизвикателство да изразят стила си посредством облеклото за офиса. За да не нарушавате фирмения етикет, ви съветваме да изберете един съставен елемент от облеклото, който да разчупите, а за останалите се придържайте към откритите класики – по този метод можете да постигнете една доста закачлива визия, която показва както усета ви, по този начин и издава желанието ви да излезете от откритите рамки, само че без да нарушавате разпоредбите на работното място.

Следващият път, в който обличате едноцветен костюм в мрачен цвят, не посягайте към бялата риза, а се осмелете да внесете прохлада във визията си с риза с атрактивен десен на плодове, скотски принт или даже флорални претекстове. Когато избирате такива пъстри ризи, наложително се откажете от вратовръзката. Друг вид да разнообразите офис визията си е да се придържате към бялата риза и тъмния костюм, само че вместо вратовръзка да сложите моден шал.


Кои са трендовете в ежедневното облекло?
За да бъде добре структуриран и моден дрешникът ни, би трябвало да се съобразяваме освен с стилните трендове, само че и със личното си чувство. Така можете да имате сбирка от , които да пасват на всеки мотив и обстановка, просто тъй като въплъщават вас самите и няма по какъв начин да не са на място.

Кой е обичаният ви цвят? А имате ли аксесоар, който намирате за своя запазена марка – да вземем за пример не излизате без колан на панталоните си, или чорапите ви постоянно са бели? Открийте тази част от метода ви на обличане, която ви прави неповторими, и я имплементирайте във всяка визия, която създавате, без значение от мотива. Стилът преди всичко е чувство, и чувствате ли се добре, няма по какъв начин да не изглеждате добре. Разбира се, това не значи да отидете на женитба по тениска и къси панталони, съобразявайте се с естеството на събитията, само че и не изневерявайте на себе си единствено с цел да се харесате на останалите.

Тенденциите през този сезон ни предизвикват да излезем от удобната си зона и да открием себе си в облеклата – не се опасявайте да изпробване и да изразите пъстротата на своя темперамент посредством облеклото!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР