Kaizen Gaming – една от най-големите GameTech компании света, стана

...
Kaizen Gaming – една от най-големите GameTech компании света, стана
Коментари Харесай

Kaizen Gaming обяви Betano за официален спонсор на Копа Америка 2024

Kaizen Gaming – една от най-големите GameTech компании света, стана формален сътрудник на КОНМЕБОЛ – Южноамериканската футболна конфедерация. Това е значима стъпка за компанията, която затвърждава постоянното си наличие в Латинска Америка. Партньорството е дълготрайно и е оповестено до 2028 година То акцентира уговорката на Kaizen Gaming за обогатяване на футболното преживяване на целия континент.

Копа Америка 2024 ще се организира в Съединени американски щати от 20 юни до 14 юли, събирайки най-хубавите гении и най-страстните почитатели. Чрез премиум платформата на Betano те ще имат опцията да изживеят шампионата на напълно друго равнище.

Джордж Даскалакис – създател и основен изпълнителен шеф на Kaizen Gaming, съобщи: „ Радваме се да обединим напъните си с КОНМЕБОЛ – най-уважаваната институция в латиноамериканския футбол. Това партньорство освен демонстрира нашата пристрастеност към спорта и района, само че също по този начин акцентира нашата отдаденост за даване на нововъведения и високи достижения в промишлеността. Нямаме самообладание да издигнем преживяването на почитателите до нови висоти, осигурявайки незабравими моменти и виновна игра “.

Алехандро Домингес , президент на КОНМЕБОЛ, сподели: „ Развълнувани сме да приветстваме Kaizen Gaming и Betano като формален сътрудник на КОНМЕБОЛ. Ангажиментът към нововъведенията във футбола и игрите на компанията съответствува изцяло с нашата визия за бъдещето на спорта в Латинска Америка. Заедно планираме да предоставим изключителни прекарвания на футболните почитатели на целия континент “.

Освен Копа Америка 2024 партньорството включва разнообразни други влиятелни надпревари под шапката на КОНМЕБОЛ, в това число КОНМЕБОЛ Предолимпийския шампионат, КОНМЕБОЛ Копа Америка за дами, КОНМЕБОЛ Копа Америка по футзал (жени и мъже), КОНМЕБОЛ Плажен  футбол, КОНМЕБОЛ U20 и U20 (жени и мъже), КОНМЕБОЛ U20 и U20 по футзал (жени и мъже) и КОНМЕБОЛ U20 Плажен футбол. Това всеобхватно съглашение потвърждава отдадеността на Kaizen Gaming да поддържа футбола на всички равнища и измежду всички демографски групи.

Тази вест идва след съглашението за световно спонсорство на компанията с УЕФА за EURO 2024, затвърждавайки позицията на Kaizen Gaming като движеща мощ и пресечната точка на спорта и технологиите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР