Кафяви петна по кожата има почти всяка по-възрастна дама. Вече

...
Кафяви петна по кожата има почти всяка по-възрастна дама. Вече
Коментари Харесай

Кафяви петна по кожата – мажете ги с оцет и сок от лук всяка вечер!

Кафяви петна по кожата има съвсем всяка по-възрастна дама. Вече има решение! Нужни са ви единствено две съставки, които имате в кухнята.

Един елементарен и ефикасен метод да се отървете от кафявите петна по кожата

Не е належащо незабавно да отидвате на доктор.

Кафяви петна по кожата – съставляват пигментация, която не е нездравословна за здравето, само че доста скапва естетическия тип.

Често петната се появяват по лицето и ръцете, защото тези области са най-изложени на слънчева светлина. Те могат да се появят и по раменете и краката.

Един елементарен и ефикасен метод, който освен ще помогне да се отървете от тези петна, само че и ще усъвършенства цялостното положение на кожата ви.

Необходими са ви единствено свеж лук и ябълков оцет.

В антични времена сокът от лук се е употребявал за лекуване на белези. Лукът съдържа антиоксиданти, които регенерират кожата и я защищават от външни въздействия.

Самият оцет съдържа солна киселина, която отстрани мъртвите кожни кафези. Комбинацията от тези две съставки е доста ефикасна.

Начин на подготвяне и приложимост: смелете лука в блендер и прибавете ябълков оцет. Смесете всичко до формиране на хомогенна примес.

Потопете памучен тампон в него и нанесете върху почистена кожа, където има пигментация. Това би трябвало да се прави всяка вечер в продължение на месец. Освен това, преди да излезете на открито, би трябвало да употребявате слънцезащитен крем, защото това може единствено да утежни положението.

Вижте още: Рецепта за аджика без оцет за зимата – апетитен и благоуханен сос

Тази примес се съхранява в ледник за не повече от 20 дни.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР