Кадровата политика в МВР беше сбъркана в служебните правителства. Недобрата

...
Кадровата политика в МВР беше сбъркана в служебните правителства. Недобрата
Коментари Харесай

Валентин Радев: Кадровата политика в МВР беше сбъркана в служебните правителства

Кадровата политика в Министерство на вътрешните работи беше сбъркана в служебните държавни управления. Недобрата дипломация е може би друга причина за възходящия мигрантски напън, който е към 16 000 души. Освен това наказванията за каналджийство са дребни, явно те не стопират. Трябват също по-добро съоръжение и повече гранични служители на реда. Това сподели пред " Нова нюз " някогашният вътрешен министър Валентин Радев.

" Недостиг има освен по границите, само че и в армията. Това е обвързвано освен със възнаграждение, само че и командировки. 10% би трябвало да се усилват средствата в Министерство на вътрешните работи годишно. Европейската политика също е значима - какъв брой пари ни се дават за запазване на границата. Трябват регулярни срещи на Тристранен съвет сред България, Турция и Гърция ", разяснява той.

Според него касетъчните бомби съставляват огромна опасност след приложимост. " Те не се взривяват незабавно, до 40% може да се взривят по-късно. Дете може да я откри, работи като ръчна граната. 120 страни са част от интернационален пакт против използването им и за заличаване на запасите от тях, България се причисли през 2015 година Съединени американски щати е сложила изискване Украйна да употребява такива бомби единствено на своя територия и за деокупация ", съобщи Радев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР