Кадри ютубТочно с пукването на пролетта стартира и дългоафишираното ново

...
Кадри ютубТочно с пукването на пролетта стартира и дългоафишираното ново
Коментари Харесай

Първото шоу на Иван и Андрей разочарова феновете им

Кадри ютуб

Точно с пукването на пролетта започва и дългоафишираното ново шоу на Иван и Андрей наречено „ Иван и Андрей неофишъл. Както самите те го дефинираха това е нещо като хибрид сред телевизия и интернет.

Това е първото по рода си Онлайн ТВ шоу у нас, по този начин го показа Иван. Новият сезон може да се опише като завръщане в бъдещето.

 
`); break case width
След като припомниха обстойно и необятно тъмния интервал от живота си, а точно купони до обратен тласък, пиански вечери и полиция продължиха напред, защото това е към този момент минало за тях. Обяснението им за решението да реалокират изявите си в интернет пространството е, че множеството хора не гледат телевизия, само че пък сърфират.

Друга причина да дебютираме тук е, че интернет дава доста повече независимост, до момента в който в малките екрани има ограничавания. 25 години се приготвяме за този старт, само че го пазихме в загадка.

Започнаха с обсъждане по тематиката с разрешаването на еднополовите бракове в Гърция, продължиха напред за ориста на известните в България и в какво неравностойно състояние са те спрямо елементарния човек.

От продажбата на тениски в обществената мрежа се отплеснаха обратно в историята, та чак до Хан Кубрат.

Приключиха този първи епизод с много нецензурните оферти към Алекс Богданска в нейните профили.

В последна сметка нищо извънредно и друго. Двамата си правеха смешки и сами им се смееха, т.е. още веднъж са си самодостатъчни.

Леко скучно начало в жанр Мирон, а почитателите на отишлото в историята към този момент селскостопанско риалити изобщо не намират аналог сред „ Фермата “ и новото предложение на Иван и Андрей.

И поради това ли си тръгнахте от Фермата нямам думи просто
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР