Кадри YoutubeПредставете си: пустиня, вие сте излетели от пътя и

...
Кадри YoutubeПредставете си: пустиня, вие сте излетели от пътя и
Коментари Харесай

Жена прекара сама 6 дни в пустинята след жестока катастрофа

Кадри Youtube

Представете си: пустиня, вие сте изхвърчали от пътя и сте се забили в дърво, на процедура падайки от 15 метра височина. Колата виси във въздуха, вие сте в нея и не може да излезете. Нямате храна. Нямате вода. На помощ не може да се разчита, тъй като злополуката от пътя не се вижда. Това не е сюжет на трилър, а действителна история, случила се на 53-годишна жена от американския щат Аризона, написа auto.blitz.bg. 

``
реклама

Жената е пътувала по път, пресичащ далечен сектор в пустиня, намираща се северно от град Финикс. В един миг, на завой тя губи ръководството върху своя автомобил, напуща пътя, пробивайки заграждението около пътното платно, и се хвърля в бездна. Жената е била открита едвам шест дни след злополуката.  

" Бригадата за техническо обслужване на Аризона (ADOT) и служащи в ранчо проверявали загражденията за наедрял добитък около шосе 60, когато забелязали, че то е пробито. Поглеждайки надолу, те видели сплескан автомобил в короната на дърво, растящо на 15 метра по-ниско по ската под пътя. Служителите на ADOT съобщили това в Аризонския отдел за гражданска сигурност, след което на мястото е дошъл полицейски екип ", описаха от департамента за цивилен сигурност на щата Аризона.  

Полицаят Хюгъл Кейлъб, членовете на екипа за пътно обслужване на ADOT Зак Моралес и Джош Милър, а също и служащият от ранчо Дейв Моралес претърсили колата, само че не намерили в нея никой. Тогава те тръгнали по следи, които били открити покрай транспортното средство, и на към половин километър, в руслото на река, намерили жена. Тя била мощно обезводнена и имала съществени контузии. За да спасят потърпевшата, служителите на реда извикали хеликоптер. 

Докато те очаквали въздушния превоз, дамата разказала, че няколко дни не могла да излезе от автомобила. След като в последна сметка тя съумяла да напусне колата, тя решила пешком да стигне до железопътна линия, само че заради безсилие не съумяла и паднала там, където била открита.  

В момента животът на дамата е отвън заплаха. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР