Кадри Спортал: Сълзите на Гришо трогнаха БългарияВъпреки загубата и сълзите

...
Кадри Спортал: Сълзите на Гришо трогнаха БългарияВъпреки загубата и сълзите
Коментари Харесай

Сълзите на Гришо трогнаха България

Кадри Спортал: Сълзите на Гришо трогнаха България

Въпреки загубата и сълзите на разочарование  в очите на най-хубавия ни тенисист Григор Димитров любовта на почитателите, пък и на всички българи е безгранична и те я засвидетелстваха с хиляди мнения на поддръжка на първата ни ракета.

През сегашния сезон Димитров се показа чудесно, играта му вървеше и той записа седем победи над играчи от топ 10, две от тях точно на шампионата в Париж.

Това му донесе нанагорнище до 14-о място в международната класация. По пътя към финала в зала „ Берси “ Гришо отстрани доста мощни тенисисти, някои от които преди него в класирането Лоренцо Мусети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.



Това значи, че за трети път в кариерата си 32-годишният Димитров ще приключи в топ 15 на класацията на АТР след 2017-а, когато беше трети и 2014-а, когато посрещна Нова година като №11 в света.
Джокович, който е едно мъчно преодолимо затруднение и макар положителната игра на Григор, Ноле съумя да го пречупи и да грабне успеха и купата.
С достигането си до финала Григор Димитров завоюва 600 точки за международната класация. Той ще вземе и 487 420 евро от наградния фонд, който възлиза на съвсем 5,7 милиона евро.

Новак Джокович пък завоюва чек за 892 590 евро. Той прибавя и 1000 точки към актива си и събира 11 445.

Много доста обич получи първата ни ракета, макар загубата от международния №1 Джокович.

Миличкият Гришо!!!♥️. Та той стигна до край!!! Всички искахме да го завоюва. Не съумя да се отпусне против Джокович….. обичаме си Гришето и сме му признателни за насладата, която ни достави, той е нашата горделивост!!!♥️♥️♥️

А ние те обичаме! Успех, надарено момче!

Твоята игра е изкуство! Бъди здрав и продължавай да ни радваш!

Достигането до финала е ужасно достижение, да се надяваме да имаме други спортисти като него.

Невероятен и заслужен изцяло за купата.

Вярвай в себе си момче и всичко ще бъде наред. Горди сме с теб и те обичаме. Ще успееш.!!!!!!! ❤️

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР