Кадри: Отровното трио и БулфотоНа фейсбук страницата на предаването ЕвроДикоФ

...
Кадри: Отровното трио и БулфотоНа фейсбук страницата на предаването ЕвроДикоФ
Коментари Харесай

Сашо Диков към Маринов, Терзийски, Борисов и Гешев: Искате да повярваме, че не сте видели записа? Тук не е пълно с идиоти!

Кадри: Отровното трио и Булфото

На фейсбук страницата на предаването " ЕвроДикоФ " бе оповестен просторен коментар на водещия Сашо Диков. Темата е полицейското принуждение и записът, от който това се вижда.

Ето и цялостният текст без редакторска интервенция:

" За изродите в полицията, тези в Парламента и двете познати лица на позора.
Ако децата на Борисов и на Гешев ги попитат: „ Тате, в действителност ли в този момент гледа фрагментите за пръв път? “, нека най-малко на тях кажат: „ Не, гледах ги преди една година. “
Казвам нека отговорът е НЕ, тъй като при отовор ДА следва разумният нов въпрос „ Тате, а за какво едвам в този момент ги гледа? “ Мисля, че на този въпрос надали има отговор... 
Предлагам ви част от непознати думи (целият откъс е в края):
“Видяхме ясни доказателства, че в полицията има садисти. Недоумявам по какъв начин е допустимо в ПГ на ГЕРБ да не ви е позор, откакто двамата някогашни министри са измежду вас. Те, в случай че имаха морал, трябваше сами да се махнат. Най-отгоре на страната обаче е Гешев, който вреди освен на прокуратурата, само че и на държавността. 
И Борисов, към който след тези фрагменти не може да не се изпита омерзение. “ 
Ако не сте се сетили кой е създателят, ще стане дума по-късно.
И по този начин... 
И Борисов, и Гешев обявиха, че са гледали ужасяващите фрагменти едвам, когато бяха показани от адв. Хаджигенов в Парламента в петък, 13-ти август. Според юриста, фрагментите са „ открити “ в чекмедже (пак чекмедже), този път в Столична дирекция на вътрешните работи. 
Ако Б.Б. и И.Г. лъжат, е неприятно. Но още по-лошо е, в случай че не лъжат. Впрочем, и двата разновидността са еднообразно отвратителни. Защото още на 10.07.2020 година с директни предавания във Facebook, а в идващите дни в серия от репортажи и изявленията с битите младежи, се закупи забележителна визия за побоя оттатък министерските колони. На публикуваните тогава любителски фрагменти се виждаше, че има някакви ритници върху проснати хора, мятане на окован човек, чуваха се ужасени гласове „ Убиват индивида, убиват го, убиха го! Зверове! “ 
Още тогава юрист Хаджигенов като бранител на потърпевшите сподели, че е изискал фрагментите от камерата на НСО, която има идеална видимост върху пространството зад колоните, само че не са му ги дали. Тогавашният вътрешен министър Младенов наредил инспекция, а сменилият го малко по-късно Христо Терзийски огласи резултатите: „ Има дисциплинарни санкции, едно от които е доста тежко. “  Бойко по принцип отбрани служителите на реда, а прокуратурата общо взето, не взе станалото насериозно. 
Но 13 месеца по-късно, на 13-ти в петък, фрагментите видяха бял свят откакто бяха крити от обществото повече от година. И от тях се схваща (ясно и недвусмислено), че в действителност не става дума за полицейско принуждение. Става дума за чиста проба животинска свирепост! Нещо като полицейски „ Джурасик парк “... 
Няколко служители на реда, измежду които и жена, ритат юноша, прострян по очи с белезници на ръцете; различен служител на реда хвърля оковано момче върху останалите младежи, проснати по стомах - фрагменти, които бяхме виждали до момента единствено от нацистките концлагери, където това се е правело с трупове. И с цел да е цялостна картината, едно животно с пагони снима с телефона си задържана госпожица, чиято риза е останала някъде и тя е единствено по сутиен. Девойката е единствената седнала и е с белезници, несъмнено. Той я „ гали “ по главата и „ беседва “ с нея. Преди това е налагал с палката си прострян на земята юноша. 
И къде се разиграва този „ Освиенцим “ с порноелементи на педофилия? Логично би било да е в затвор за рискови рецидивисти - та нали преди години сходни фрагменти от иракския затвор Абу Гариб потресоха света. Или пък продукцията се снима в обществен дом с изпечени проститутки? Е, отново познахте! Всичко това се случва на 3 метра от формалния вход на Министерския съвет и на 6 метра по права линия от тогавашния кабинет на Бойко Борисов. Естествено по време на митинг, който искаше оставките на Борисов и на Гешев. 
Кошмарните фрагменти родиха аргументи за пренебрежение към едни, само че провокираха почитание към постъпките на други. Браво на Ива Митева, че свика изключително съвещание на Народното събрание още във вторник и още по-браво, че на него предложения и битите младежи. Беше изслушан Бойко Рашков, който добави смразяващите фрагменти с нови потресаващи обстоятелства. Най-после станаха ясни имената на 4-мата осъдени, въпреки “каратистите “ да бяха много повече. Най-после се разбра и какви са наказванията: двама били с „ неодобрение “, един - с „ година възбрана за покачване “, а за „ оператора на интелигентен телефон и на полицейска палка “ Андон Андонов наказването е „ две години без покачване “. За неговото наказване Ицо Носа (кой знае по какъв начин вътрешен министър) сподели, че е доста тежко. И с цел да бъде парадоксът цялостен, „ операторът “ апелира наказването си пред административния съд. Там май  са пуснали скандалните фрагменти, тъй като съдът оставя наказването. Но пък Гешев го награждава (кавички не са нужни) в персоналната си преторианска армия с 800 лева по-висока заплата. 
Скоро след съдбовния петък 13-ти внезапно прокуратурата заяви, че против 4-ма служители на реда са повдигнати обвинявания, само че не сподели нито кои са, нито какви са обвиняванията. Извиканият в Парламента началник на НСО съобщи, че „ въпросните фрагменти в никакъв случай не са скривани и още на 15.07.2020 година (5 дни след събитието) ги е предал в Столична дирекция на вътрешните работи.  Не ги е дал на юрист Хаджигенов за делото в съда, тъй като нямал това право “. 
Тук си разрешавам едно нелирично отконение към шефа на НСО и един въпрос. Защото като се изключи че съм необятно скроен, имам и други аргументи да го задам: „ Приемам, че НСО има право да мълчи кои фолк певици, телевизионни кукли или (не)обикновени проститутки са разкарвани по ловни стопанства от един някогашен министър председател. Питам обаче, има ли право НСО да мълчи кой носи пачки евро и кюлчета злато на същия този някогашен министър председател? Как толкоз време НСО мълчи и (на практика) прикрива извършителката/ите на тежко съзнателно закононарушение в спалнята на мачото. Да, за охранявания обект в Бояна става дума... Край на нелиричното отклоняване.
На 10-и зад колоните, пред вратата и под кабинета става нещо непоносимо. На 15-и фрагментите са предадени в Столична дирекция на вътрешните работи. 13 месеца държанието на служителите на реда не получава съответно наказване, а видеото се крие от обществото. Отгоре на всичко тогавашните онбашии, Маринов и Терзийски, в този момент са депутати от ГЕРБ. Тези двамата стояха като гипсирани по местата си и не отрониха дума по време на дългото чуване на Бойко Рашков. Три часа битите младежи чакаха от терасата на Пленарната зала да чуят нещо от тези двамата. Но това по този начин и не стана...
Адмирирам думите на Антоанета Цонева в оня миг, която избухна: „ Колеги от ГЕРБ, гордеете ли се, че до момента в който управлявахте, десетки хиляди българи излизаха на улицата, в това число и откакто на 10-и юли бяха пребити младежи за митингът да бъде пречупен първоначално?! И куражът на тези младежи да бъде брутално потиснат, с цел да бъде поднесен в краката на вашия Ръководител, който може да бъде избран като азиатски сатрап. Тези тела, хвърлени като трупове един върху различен, могат да бъдат видени може би, единствено в пандиза „ Абу Гариб “. Това необмислено безчовечие беше поставено в неговите крайници там, пред Министерския съвет. Зверствата са били прикривани от полицията, а тя е била прикривана от прокуратурата, която (забележете едно от най-гнусните неща, които установихме днес) е забелязала записа едвам оня ден. Това не е парадокс. Това не е надменност. Това не е безсрамие. Просто няма категория за метода, по който Гешев се е отнесъл към това безчовечие. Маринов и Терзийски, вие сте виждали и сте прикривали този запис! Какво сърце носите, не знам. Цял ден се запитвам. Излезте и кажете две думи! Едната е „ извинявайте “, а  другата е „ оставка “, с цел да запазите минималното достолепие, в случай че изобщо такова съществува в партията, към която принадлежите. Младите хора си потеглиха без да чуят вашето „ извинявайте “ или „ съжаляваме “ по тази причина, че вашият башибозук ги е пребил съвсем до гибел. Хвърлете си оставките, с цел да може този парламент да резервира някакво достолепие. Вие – Маринов, Терзийски-Борисов, Гешев - желаете да повярваме, че не сте видели този запис? Тук не е цялостно с идиоти! Вие сте го видели. “ 
Към тези думи на Антоанета Цонева желая да прибавя цитата, с линии от който започнах първоначално. Ще стане ясно и името създателя: 
„ Видяхме ясни доказателства, че в полицията има садисти. Над тях по веригата в Министерство на вътрешните работи преди една година е имало социопати. Не може да знаем, че се е случило нещо такова и да не изпитваме омерзение към осъщественото или състрадание към пребитите деца. Недоумявам по какъв начин е допустимо ПГ на ГЕРБ да не ги е позор?! Та тези хора са още измежду вас! И вие като партия можете да ги отстраните. Ако те имаха морални устои, сами щяха да се махнат. 
Най-отгоре в страната стояха двама, а единият продължава да стои - основният прокурор Иван Гешев, който е нездравословен освен за прокуратурата, само че и за държавността. Другият - Бойко Борисов е индивидът, поради който точно тези побоища се случиха. И мисля, че терминът, с който би трябвало да се дефинира видяното, е „ омерзение “ към Бойко Борисов. “
Аз, Сашо Диков, се подписвам под всяка дума от този откъс. Кой обаче е създателят? Това е същият, който се държи нерядко като възбуден паун или като елементарен тъпанар, обиждайки свои колежки по неприемлив метод. Да, това е все Тошко Йорданов - един път разгневен млад образован мъж, на който никак не му пука от престижи, а различен път - политически смешник. Иска ми се да остане първото, а второто да премине като краткотрайно замайване. 
Както ми се желае и най-голямата безсмислица, изръсена от Слави, да е краткотрайна загуба на „ централизация “. При началник на Парламента от твоята партия и шефове на сума парламентарни комисии, да кажеш, че си съпротива, е не просто неуместно, само че и много смущаващо... 
Елементарната логичност постанова въпроса „ съпротива на кого си? “ Селският номер, че си „ съпротива на всички “ не минава. Излиза, че си съпротива на Демократична България, на ИБГНИ  и на Българска социалистическа партия.  А на процедура си в лагера на ГЕРБ и на Движение за права и свободи.
Правя се на заплеснат, че канонадата против Кирил Петков се води в изумителен синхрон сред Има Такъв Народ и Движение за права и свободи с беквокали ГЕРБ. Опитвам се да не мога да си спомня, дали комисията против Иво Прокопиев не беше образувана с гласовете на Има Такъв Народ и на Движение за права и свободи.
Слави рискува да се опозори тотално. А около него и цялата парламентарна група, в случай че не престават с досегашното си овче държание. Прецедентът, който сътвори Ива Митева, а точно: началник на Народно събрание да бойкотира съвещание на Народно събрание, ще остане леке в биографията й, само че не и най-мръсното. Особено в случай че продължава да мълчи. Наистина ли депутатите от Има Такъв Народ не си дават сметка, че при скорошни избори ги чака голям неуспех, изключително както са я подкарали? В момента Трифонов има към ¼ от депутатите, а близо 90 % от българите НЕ са дали своят вот за него.
Наскоро Слави се изцепи, че той бил направил всичко както би трябвало, с цел да има държавно управление, а пък те (трите партии) го предали... Жалко, че Слави нищо не направи както би трябвало и просто си получи заслуженото.  Още по-жалко е, тъй като Слави добре знае по какъв начин се вършат нещата. А най-жалко ще стане, в случай че от някое чекмедже изкочат всякакви неща! Гротескното пъчене на Петър Илиев дава да се разбере, че чекмеджето не е празно...
И се надявам от текста дотук да излиза наяве (макар без директна връзката) за какво е тази неистова ненавист към Кирил Петков. От едната страна крещят хора с двоен или никакъв морал (но пък с откраднати милиарди). От другата - човек с двойно поданство, от което се е отказал. Просто е направил всичко, което зависи от него.  По мое непретенциозно мнение, отговорността за обстановката не е нито на Румен Радев, нито на Кирил Петков, а на Конституцията – преди време тя е направена по този начин, че да попречва влизането в политиката на неуместни за тогавашната власт. Но както се споделя - неприятен закон, само че закон - в случай че е бил с двойно поданство, когато е бил назначен за министър, би трябвало да бъде отхвърлен. 
Аз обаче свързвам името на този човек с осветяването на редица нагли грабежи и прекъсването им там, където е допустимо: 
- Дали има страна в света, чиято държавна банка да е обрана по толкоз безочлив, безсъвестен и в същото време... легален метод? Взимаш 100 млн. за 30 години. Плащаш единствено рента 29 години, а едвам на 30-та връщаш главницата. Някой пита ли за поданството на банкера, разрешил тази кражба? Или изобщо за банкера...
- Как стотици милиони за язовири са откраднати и по какъв начин са потънали някъде.
- Как до момента в който се спори за Национална детска болница, към този момент е подписан контракт за държавен комплекс на стойност 200 млн. 
Вие помните ли от кое място научихте за тези неуместни гимнастики? Аз помня. 
Народни избраници, 
време разделно е! 
Грабителите на Модерна България отново се гласят за властта. Вижте им единствено държавното управление. Уж министър председател - къдравелката Дани, вице и вътрешен - недоразумението Румен, който полегна на Мачото, аграрни - Вечната Амбър, която искаше да си траем, с цел да не разбере Брюксел по какъв начин го лъжем, за здравето – Коце Ботокса, за парите - Киро от брифингите на пъновете, а за цвят - на културата е Любо, който на четири очи споделил на Еднокнижния „ ти си доста образован, само че хората не го знаят. “ И новото лице - Радо Чолаков, за който полемиката за полицейското принуждение в Народно събрание била „ губене на време “. И по този начин, както всички наемници в ГЕРБ, той също другояче образован, бързо стана зомбиран.
Народни избраници, 
нали помните:
„..Този връх висок е, тя ще ни съзре. Ако би бегали, да мрем по-добре! “...
И още: 
„...кат шепа спартанци под сганта на Ксеркса “...
Тук сганта потвърди, че е кръвожадна, крадлива и извънредно богата. Тя не пести мръсотия, когато реши да позори (вж. офанзивите против Кирил Петков). Поне мен това няма да ме спре. Да се съберем! За да гледаме децата си в очите... 
P.S.:
Чудя се по какъв начин ли децата на Борисов-Гешев-Маринов-Терзийски ги гледат... За погледите на тази „ фамозна четворка “ терзания нямам. Още по-малко за съвестите им ".
 



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР