Кадри на видео показаха поставяне на ковчези в масов гроб

...
Кадри на видео показаха поставяне на ковчези в масов гроб
Коментари Харесай

В Ню Йорк погребват в масов гроб

Кадри на видео демонстрираха слагане на ковчези в всеобщ гроб в Ню Йорк, където жертвите на ковид не престават да порастват, заяви Би Би Си.

Работници в защитни дрехи използваха техника, с цел да спуснат ковчезите в огромен трап. Мястото на остров Харт се употребява за нюйоркчани, които нямат родственици или не могат да си разрешат заравяне. Щатът Ню Йорк има повече случаи на ковид от която и да е страна по света. В четвъртък бяха доказани още към 10 000 случая на COVID-19, с които стават 159 937, от които 7 000 смъртни, съобщи БНР.

Испания има 153 000 случая, а Италия - 143,000, до момента в който Китай, където вирусът се появи в края на предходната година – 82 000. Съединени американски щати като цяло са записали 462 000 случая, от които съвсем 16 500 смъртни, показва Би Би Си. Кадър от дрон над остров Харт, който се намира близо до Бронкс, се употребява от над 150 години от градските управляващи като място за всеобщи гробове за хора без близки или за фамилии, които не могат да си разрешат погребения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР