кадри Фейсбук/Христо Стоичков: Стоичков и Маги Халваджиян си мерят биографиитеИнтересно

...
кадри Фейсбук/Христо Стоичков: Стоичков и Маги Халваджиян си мерят биографиитеИнтересно
Коментари Харесай

Стоичков и Маги Халваджиян си мерят биографиите

кадри Фейсбук/Христо Стоичков: Стоичков и Маги Халваджиян си мерят биографиите

Интересно видео с присъединяване на продуцента Маги Халваджиян пусна футболната легенда Христо Стоичков в обществените мрежи. С наближаването на Коледа продажбите на книги в България скачат доста кратно спрямо другите интервали на годината. По този мотив двамата си вършат взаимна реклама на автобиографиите, които се чака да са измежду най-търсените заглавия.

Естествено спортния дух не напуща Камата, даже когато става въпрос за литература, видя Vihrogon.bg.

„ Започваме надпреварата, господин Магърдич Халваджиян! Водя те със 70 000, само че като знам какъв войник си, имам терзания “, това написа в коментар към видеото гениалният футболист.



В самия клип пък Маги споделя възхищението си от Стоичков освен като състезател, само че и като персона, както и от метода, по който е разказана зашеметяващата история на живота му.
Ицо не остава задължен и дава обещание безусловно да прочете книгата на продуцента, тъй като е сигурен, че тя е разказана почтено и ще бъде забавна за доста българи.
„ Тук, в България, хората обичат нещата да им се споделят право в очите, едно към едно “, споделя Стоичков.

Той и продуцентът особено акцентират, че са си дали подпис на страниците на изданията надлежно със златен и сребърен химикал.



Както може да се чака, щом Маги Халваджиян и Христо Стоичков са на едно място, Димитър Рачков също не е надалеч.

Комикът се появява, с цел да каже, че и той е написал едно есе и се надява то да е толкоз сполучливо, колкото и книгите на популярните му другари.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР