Кадри ФБ: Лили пред Кеворкян: Съобщавам точно на колко години

...
Кадри ФБ: Лили пред Кеворкян: Съобщавам точно на колко години
Коментари Харесай

Лили Иванова пред Кеворкян: Млъкнете завинаги, съобщавам точно на колко години съм!

Кадри ФБ: Лили пред Кеворкян: Съобщавам навръх какъв брой години съм!

Съвсем скоро примата на българската сцена отпразнува своя рожден ден с торта с въпросителна за свещичка. Много поздравления и цветя получи тя както постоянно и още веднъж доста хора си задават въпроса за възрастта й.

Според Уикипедия тя е на 84 години. Самата Лили е толкоз витална и енергична, че никой не може да я приравни към връстниците й и може би по тази причина този въпрос е толкоз любопитен.

В едно нейно изявление във Всяка неделя с водещ Кеворк Кеворкян преди много години, той за следващ път й го задава и за следващ път получава заслужен отговор от нея.

На какъв брой съм години ли? Този въпрос вълнува целия български народ. Защо се вълнуват толкоз от моята възраст и моите години.

Аз съм родена на 24 април 1939 година, изчислете си ги сами.

Този, който е по-млад от мен не би трябвало да си разрешава да ме пита на какъв брой съм години, тъй като ще му стане неловко в случай че застанем един до различен!

Извинявайте за моята безочливост.

Всеки на който не съм му симпатична или е работил с мен и по-късно към този момент не работи безусловно би трябвало да каже:

„ ми тя на тази възраст. “ Ми да, на тази възраст съм. По-добре е да съм на тази възраст и да наподобявам по този начин, в сравнение с да съм жив, млад труп.

Може би даже и в този момент запитана за възрастта си, би дала отговор по същия заслужен метод.

Лили има безчет доста фенове от разнообразни генерации, които я обичат и не се интересуват от тона на какъв брой години е.

И в този момент билетите за нейните турнета са разпродадени месеци преди този момент.

Респект за Лили! Иконата на нейните песни!

Жива и здрава да е а годините не са значими! Важното да се усеща добре! Нека да е Благословена!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР