кадри bTVВодещите на Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова,

...
кадри bTVВодещите на Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова,
Коментари Харесай

bTV цензурира чорапите на Злати и на пастърмата на проф. Рачев

кадри bTV

Водещите на „ Тази заран “ Златимир Йочев и Мария Цънцарова, както и други членове на екипа, се оплакаха пред феновете, че продуцентите им не разрешават да покажат обичани свои неща в ефир. Те имали концепция в първия декемврийски ден да показват от емблематичния диван това, което им доставя наслаждение и комфорт през зимата. Почти нищо обаче не било утвърдено от продуцентите.



„ Аз бях подготвил едно буренце алено вино, пастърма и две кисели зелки, само че им споделиха, че не може да има никакво продуктово позициониране и си ги върнах в мазето “, разгласи климатологът проф. Георги Рачев. За сметка на това той показва по какъв начин се екипира за жълт, оранжев и червен код през зимата.



„ И на мен ми не разрешиха да покажа една кутия чай! “, троснато добави Мария Цънцарова. Тя още предния ден леко се опъна на продуцентите, които предиздвикали да са в ефир единствено с фирмени чаши на bTV. Така щели да наподобяват „ по-корпоративни “, в сравнение с с шарената си персонална сбирка, както до момента.



Злати Йочев пък сподели, че най-милото му, което и зиме и лете му доставя най-голяма наслада, са децата, само че не може да ги докара у дома, тъй като спят. „ След това взех решение да си покажа сбирката от шарени чорапи, които са ми доста обичани “, добави изненадващо водещият. Той обаче си наложил автоцензура, тъй като нямало смисъл да си демонстрира дрешника. Йочев показа, че го гняв, че не може да носи пъстрите си чорапи, тъй като не било доста стилно.



В този момента обаче спортният публицист Илия Илиев сподели своите пъстри чорапи. „ Ето, демонстрирах си неприятния усет “, пошегува се той със Злати, който от време на време наподобява прекомерно закостенял даже и за утринен ефирен водещ. Той обаче изненада всички, като сподели, че с огромната си щерка Тамара са наредили огромен пъзел на тематика бирите по света.



Освен топлия шоколад на синоптичката Стаси Цалова, продуцентите разрешиха в последна сметка на Мария Цънцарова да закачи една топка на елхата в студиото, въпреки че не се връзваше с останалата декорация. „ Това е акцент! Когато не се връзва с нищо, се назовава акцент “, отсече водещата.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР