Кадри БТВВъпреки сравнително краткия си престой в най-романтичното риалити Ергенът“,

...
Кадри БТВВъпреки сравнително краткия си престой в най-романтичното риалити Ергенът“,
Коментари Харесай

Мони и Милица са на върха след отпадането си от „Ергенът“

Кадри БТВ

Въпреки относително късия си престой в най-романтичното риалити „ Ергенът “, двете дами, които напуснаха тази седмица се оказаха много забавни за феновете. Екзотичната танцьорка Мони има доста почитатели, които останаха разочаровани поради изгонването й.

Някои заподозряха, че от продукцията чистят проблематичните дами, които в един миг могат да докарат главоболия. Милица да вземем за пример сподели много лабилна душeвност, Теодора бе нападателна, а с изгонването на Мони пробват да въдворят мир измежду участничките.

Участничките споделиха, че са станали доста известни след присъединяване си.



Хората ме стопират по улиците, до магазина не мога да отида без да си направя десетина фотоси. Някои изричат признателност надали не, че са видели един подобен образец по малкия екран, на едно силиконово момиче, което в това време е доста положително, стойностно и интелигентно.

Сподели също, че я харесват от всички възрастови групи без изключение.

Милица също е доста удовлетворена от присъединяване си. Станала е по-разпознаваема и комплиментите към нея валят, както сподели самата тя.


Въпреки благосклонностите има и градивна рецензия към Мони.
Добре, тази Мони очевадно е хубава и интелигентна, недоумявам за какво се загрозява с този противен неестествен грим и дълги нокти като на магьосница, филъри, джуки, изкуствени мигли и нарисувани като с въглен вежди
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР