кадри bTVСпортният журналист на bTV Димитър Тасев насмете топ продукцията

...
кадри bTVСпортният журналист на bTV Димитър Тасев насмете топ продукцията
Коментари Харесай

Митко Тасев насмете “Денсинг старс”: Къде е Мария Бакалова, къде е Мария Гроздева?!

кадри bTV

Спортният публицист на bTV Димитър Тасев насмете топ продукцията на малкия екран “Денсинг старс ” и водещия Краси Радков в утринния блок. Той се оказа надълбоко засегнат, че в танцовото шоу е обърнато повече внимание на актрисата Мария Бакалова, в сравнение с стоящата до нея олимпийска легенда Мария Гроздева.



Двете подкрепяха от първия ред Валери Григоров – Гроздева като майка, Бакалова като негова половинка. На наличието на първата българска актриса в Холивуд беше обърнато много повече внимание в “Денсинг старс ”.
`); break case width


В утринния блок Златимир Йочев също някак си подцени олимпийската ни медалистка и това изкара Тасев от равновесие.

“И ти почна като Радков снощи… Ама чакай в този момент, къде е Мария Бакалова, къде е Мария Гроздева?! Бакалова може да е супер актриса, да има доста награди и филми, само че с цел да доближи професионалното дългоденствие и достиженията на Мария Гроздева, има доста години да минат ”, безусловно се развика спортният публицист.



Той даде ясно да се разбере, че звездата от “Борат 2 ” бледнее пред славата на пред тази на двукратната ни олимпийска шампионка. Тонът му беше толкоз изострен, че
Злати Йочев взе да се оправдава,
а Цънцарова и новинарката Готева-Димитрова се опитваха да го успокоят.



Това е втората открита офанзива на спортния публицист против “Денсниг старс ”, като първия път беше за това, че съдиите “режели ” Натали Трифонова.



Цънцарова пък означи, че Митко Тасев като че ли се цели във вакантното място на ефирен критик, който може да “нахрани ” всеки.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР